Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečené kuřecí paličky

Pro dny, kdy není moc času na přípravu jídla, jsou ideální podobné recepty jako pomalu pečené kuřecí paličky. Jen vše dáte do pekáčku, zapnete troubu a přijdete až po určeném čase. Pomalu pečené kuřecí paličky jen doplníte přílohou podle chuti, klidně pečivem.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 180 min 210

195 min (15 min příprava + 180 min tepelná úprava, 210)

20. 11. 2011 17:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 506 kJ / 4 184 kcal
Bílkoviny264,65 g
Tuky328,27 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 752 mg
Sodík 7,18 g
Sůl17,20 g
Sacharidy42,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: magazín Albert.

Je to ideální pokrm na den, kdy je málo času motat se v kuchyni :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

30. 10. 2018 12:19

Pajato: plechovka s loupanými rajčaty obsahuje šťávu a buď celá rajčata, nebo kousky. Já je mám v zásobě stále. Plechovku, která obsahuje kousky používám do leča. Dávám je také na plněné papriky - tam je rozmixuji, takže je jedno, zda mám celá nebo kousky. Prodávají také rajčata s bazalkou.
;-) Těstoviny nám k tomu nevadí.

Pajato Pajato

30. 10. 2018 09:57

Dekuju :-K

zizala zizala

30. 10. 2018 09:55

Pajato: My k tomu míváme jen bagetu, právě proto, abych nemusela trávit čas v kuchyni. Ale hodí se brambory, rýže i těstoviny. Z rajčat vznikne hustší omáčka, ale není jí mnoho.

Pajato Pajato

30. 10. 2018 09:09

a co si dam k tomu? Jsou ty loupane rajcata jako omacka? Hodily by se nudle???? :-? Sorry, nejsem zadna velka kucharka ;-(

madlina

15. 3. 2018 11:49

:yes:

zizala zizala

27. 10. 2017 07:57

Paxík: :-) Recept je tak jednoduchý, že podle něj uvaří i dítě školou povinné.
A že už nedal vědět? Takových komentářů tady je fůra. :-p

Paxík

27. 10. 2017 06:39

Jozef:
asi to nedopadlo, protože nedal vědět... ;-) .. :-D

hosta hosta

22. 7. 2016 13:20

nigina: je napsáno "přiklopíme";-)

nigina

22. 7. 2016 13:00

Mäsko vyzerá na obrázku famózne <3 mňam! Nie je napísané, či sa pečie zakryté či odkryté, tak neviem. Predpokladám, že odkryté by sa muselo často polievať, aby nevyschlo. Tak asi skôr zakryté a na konci pol hodky odkryté? Nekritizujem, len sa mi vidia tie 3 hodiny príliš. Ja som totiž nedávno piekla Vodňanskú mladú kachnu a na 120° 4 hodiny. V pekáči vyzerala fantasticky, no keď som ju chcela vybrať, tak sa celá rozpadla:-O:-D . Tak asi by jej stačili 3 hodiny. A preto sa tak trocha divím, že tieto útle stehienka sa pečú 150/3 hod. .. Aj keď som si istá, že chutili úžasne.:yes:

zizala zizala

24. 2. 2016 13:53

CarmenAlonso: :-)) To už ale nebude recept na den, kdy není moc času motat se v kuchyni ;-)
Nechávat několikrát zchladnout a zase rozehřívat remosku se mi nejeví moc ekonomické, ale asi je to každého věc :-8
Děkuji za názor :-)

CarmenAlonso

24. 2. 2016 13:45

gabrusa: Podle mě by remoska taky šla. A to zpomalení pečení? Nastřídačku vypínat a zapínat. Jasně, už se to musí, třeba nějakou minutkou nebo tak, ohlídat, ale jde to. Já takto peču často třeba vepřová kolínka, dělám je asi 3-4 hodiny a jsou opravdu vynikající. Tenhle recept plánuju takto taky vyzkoušet.

Jozef

2. 2. 2016 09:51

Tento recept sa mi páči, mám rád jednoduché recepty kde nemusíš pol dna skákať okolo sporáka a idem vyskúšať tak držte palce potom dám vedieť.jozef.michalisko@azet.sk

gabrusa

3. 1. 2016 15:15

Děkuji všem za odpověď. Máte pravdu, peče na nějakých 180, nevím proč jsem si vzala do hlavy 130. Tak holt vyzkouším, až nás bude ke stolu víc. Už se mi ale sbíhají sliny ;-) , jídlo vypadá báječně.

zizala zizala

3. 1. 2016 13:27

Karel: :-8 No, ono to je zhruba 2 paličky na porci, pro nás tak akorát :-)

gabrusa: Remoska peče na nějakých 180°C. Tenhle recept je o pomalém pečení, Z remosky to bude dobré, ale jiné, přesně jak píše:

beda venerabilis: Děkuji za záskok :-):-K

beda venerabilis

3. 1. 2016 13:23

gabrusa: V remosce ale budeš těžko udržovat tak nízkou teplotu, která je nutná pro onu dlouhou přípravu.
V remosce bude vše hotovo za necelou hodinku (možná i jen půl), ale nebude až tak úplně ono.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečené kuřecí paličky kuřecí paličky pečené v troubě kureci palicky v troube kuřecí paličky kuřecí paličky recept kuřecí paličky pečené pečené kuřecí paličky recept kuře pečené v pomalém hrnci pomalé pečení kuřete pomalé pečení kuřecí paličky recepty pečené paličky jak dlouho péct kuřecí paličky recept na kuřecí paličky recept kureci palicky pečená kuřecí paličky jak dlouho péct kuře pečení kuřecích palicek pečené kuře pomalé pečení v troubě

Suroviny: paličky kuřecí, omáčka sojová, cukr hnědý, česnek, rajče loupané, kečup sladký, pasta feferonková, pepř

TopRecepty.cz

Pomalu pečené kuřecí paličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E62N