Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem

Znáte jednoduší a rychlejší večeři než brambory z trouby? Pečením brambory změní chuť, získají křupavou kůrku a jsou k nakousnutí! Dají se jíst samotné nebo jako příloha k masu s pažitkovým dipem.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 12. 2011 15:01

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 336 kJ / 558 kcal
Bílkoviny15,55 g
Tuky2,32 g
Vláknina25,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy110,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

daloush

7. 2. 2016 11:17

Vyborne, jednoduche na pripravu, a presne - zadne velke spineni nadobi :-) mnam!

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 12. 2011 10:03

Príma recept, ukládám;-):yes:

Dana61

19. 12. 2011 10:55

Elizo, v jednom pekáčku - prostě nádhera:-D:yes:

Bahula Bahula

18. 12. 2011 22:39

Dobrý nápad :yes:+

Dooga Dooga

18. 12. 2011 22:28

Opět parádní recept. Zatím jsem kupoval jen uzené, tak se budu muset poohlédnout i po syrových. Při pohledu na foto se sbíhají sliny.:-p Super.:yes: +9

Jenda1 Jenda1

18. 12. 2011 21:58

Eli, díky moc za takové recepty.:-!:-)):yes::yes::-K+8

Eliza Eliza

18. 12. 2011 21:34

Děkuju:-):-K, nezbylo nic, v domácích zásobách také ne - ale masna, co ji mám na půl cesty z práce je velmi dobře zásobená a je v ní v průběhu týdne k sehnání všechno možné, včetně zvěřiny, králíků, telecího i jehněčího. Je trošku dražší, než ty v okolí, ale za to v super kvalitě a výběr převeliký...:yes: Vepřové ocásky mají zcela běžně, i uzené.

zizala zizala (moderátorka)

18. 12. 2011 20:47

Mňam :-p

Bibinka Bibinka

18. 12. 2011 17:56

Eliz, ocásky miluju a zrovna takto upečené-kmín,sůl, česnek a někdy dávám i menší cibuli, nezbylo něco, já mám na to takovou chuť:-praději už je sem nedávej, ještě jich máš hodně:-?:-D Máš 4.bod:yes:

spagetka spagetka

18. 12. 2011 16:16

Jasně - ocásky - Eliz ;-):-D, jé nezlob se:-8, víš jak to myslím. Jasně, letím do Lídlu ;-):-p:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

18. 12. 2011 15:49

To musí být dobrota. U nás v řeznictví mívají ocásky. Je to výborné jemné masíčko:-p:-*...+2

vseumel

18. 12. 2011 15:30

Hezké, jen kde sehnaty vepřové oháňky?! :-p:yes:

suslajda suslajda

18. 12. 2011 15:03

;-)vypadá to moc pěkně:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ocásky veprove ocasky recept vepřové na kmíně s bramborem pečené vepřové ocásky veprovy ocasek recept veprove ocasky-recept vepřová oháňka veprovy ocasek veprova ohanka recept uzene masove ocasky pečené ocásky vepřové ocásky recepty peceny veprovy ocasek kuřecí ocásky vepřový ocásek recepty recept veprove ocasky uzený vepřový ocásek vepřove na kminu vepřové na kmíně masové ocásky

Suroviny: ocas vepřový, kmín celý, brambory, česnek, vývar masový, máslo, sůl, pomazánkové máslo, smetana zakysaná, pažitka, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5v1