Rizoto z trouby II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 565 kJ / 1 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,44 g |
Tuky | 18,25 g |
Vláknina | 10,52 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 244,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2011 00:09
Koubkova: To jsem ráda.
27. 12. 2011 10:09
Dnes máme k obědu ,okořenila jsem vegetou a nemá chybu jen jsem dala víc vody.
21. 12. 2011 22:33
chocolate: Jó, zelenina je i po hodině pečení dobrá.
21. 12. 2011 22:32
MajkaM: Hm, s houbami to musí být také dobré. Příště vyzkouším.
21. 12. 2011 13:43
Je ta konzerva zeleniny po více než hodině pečení ještě kompaktní?Nic ve zlém, ale konzervovanou zeleninu bych přidala max pět minut před koncem.
21. 12. 2011 06:14
Takto rizoto dělám také, jen napřed podusím vepřové maso na cibulce, protože konzervy nekupujeme a přidávám čerstvou zeleninu - mrkev, hrášek někdy i houby.
21. 12. 2011 00:51
MrazovaJa: Zkuste, s tim Mexikem je to pikantní a chutná nám to víc, ale dětem už moc ne. Domácí vepřovku závidím, já se do ní bojím pustit.
20. 12. 2011 23:37
Děláme si domácí vepřovku, tak zkusím
20. 12. 2011 22:10
BILKOVAI: Děkuji za bodík. Je to pravda, ale nám to tááák chutná.
20. 12. 2011 20:06
Pečená rýže je vynikající. A ještě k tomu basmati a BonduelleAkorát bych nedávala konzervu.Dnes opravdu nejsou nic moc To by mě přišlo škoda těch kvalitních surovin. Jinak chutný receptík a boduji...+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 20 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 7 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 7 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 7 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 8 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 8 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
Zpracování a rozdělení drůbežího masa
Další recepty
Tématické fráze: rizoto pečené v troubě vepřové rizoto pečené v troubě pečene rizoto rizoto v troube šťavnaté rizoto z trouby rizoto do trouby rizoto z trouby rizoto z vepřového masa v troubě rizoto pečené pečené rizoto v troubě vepřové rizoto z trouby rizoto z vepřové konzervy risoto z trouby rizoto z vepřove konzervy v troubě ryzoto pečené v troube vynikající rizoto rizoto s trouby rizoto s vepřové konzervy z trouby ryzoto v troube rizoto z vepřové konzervy pecene v troubě
Suroviny: rýže basmati, maso vepřové ve vlastní šťávě, cibule, směs bonduelle mexico, voda, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, sýr plátkový
Rizoto z trouby II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOr4
10 názorů