Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda z cukety s koprem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 8. 2008 08:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 376 kJ / 3 914 kcal
Bílkoviny68,50 g
Tuky207,85 g
Vláknina172,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 444 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy404,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

www.kedlubna.tym.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

30. 8. 2011 18:14

janatka:Jé, díky, konečně se mě někomu zželelo. Čekám na rozluštění hádanky:-)). Cukety čekají stále ve sklepě, takže zítra můžu tvořit. Ještě jednou díky.:-K

janatka janatka

30. 8. 2011 17:42

1974andrea:Připrav si nálev do mísy ve které to vše budeš promíchávat.Nálev udělej normálně studený a všechnu zeleninu dej do toho nálevu,promíchat nechat odstát a dávat do skleniček a zavíčkovat a stelizovat,jak je uvedené!!!.Česnek prolisuj!!!Doufám,že nejdu pozdě s radou.Já jdu také dělat už podruhé!!!ať se ti dílko zdaří!!!!!!!!!!;-)

1974andrea 1974andrea

30. 8. 2011 12:04

Ženský, tak mi některá, prosím, poraďte. Chci dneska dělat tuhle čalamádu. Má se ten nálev svařit, česnek tam dát celý nebo rozmačkaný a nálevem zalít teplým nebo studeným?

1974andrea 1974andrea

29. 8. 2011 13:43

Chci dneska dělat tuhle čalamádu. Má se ten nálev svařit, česnek tam dát celý nebo rozmačkaný a nálevem zalít teplým nebo studeným?

janatka janatka

20. 8. 2011 00:34

1974andrea:tu petrželku jsem tam ani nedávala nějak jsem na ni zapomněla a kopr je tam cítit a je opravdu moc dobré!!

1974andrea 1974andrea

17. 8. 2011 14:56

janatka:Asi nedám dohromady tolik petrželky, doufám, že to nebude na škodu, co myslíš? Měla by tam být znát spíš chuť kopru, ne?

janatka janatka

17. 8. 2011 14:52

1974andrea:ten nálev se nevaří,to vše se smíchá dohromady a nechá uležet,jak se píše v návodu.Poté se to sterilizuje.

1974andrea 1974andrea

17. 8. 2011 08:12

Ten nálev se předpokládám svaří nebo ne?

janatka janatka

17. 8. 2011 00:10

Šári:super nápad,mňamka jak má být,sladkokyselé,moc dobré příloha :yes:Zatím jsem jen zkoušela z poloviční dávky!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 10. 2010 15:30

mariaj, nikdy jsem to nezkoušela, ale myslím, že bych trochu vymačkala tu šťávu a prubla bych to aspoň na pár sklenicích, to není špatný nápad, jen by se to muselo sterilizovat jen chviličku, aby chytla víčka.

mariaj mariaj

20. 7. 2009 07:15

dá sa nastrúhaná cuketa zavariť tak aby som ju po otvorení mohla použiť na cuketové placky:-? viem že sa dá zamraziť ale náš mrazák už nestíha:-8je total plný..

kedlubna kedlubna

29. 6. 2009 14:18

chybička se vloudila, už je tam a díííky za upozornění ! :-8

Ivana79 Ivana79

24. 6. 2009 12:58

Šárko,páči sa mi tvoj recept a chcela by som ho vyskúšať,len sa chcem opýtať,naozaj sa do nálevu nepridáva žiaden ocot? Ďakujem:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketová čalamada cuketová čalamáda na topinky cuketová čalamáda s kari čalamáda s cuketou sterilizovaná cuketa cuketa sterilizace cuketové čalamády sterilizace cukety sterilizace hub jak zamrazit cuketu recept zeleninová čalamada s cuketou da se zamrazit cuketa sterilizace zavařenin sterilizace kopru sterilizace cuket zavarenina z cukety nalev na cukety čalamáda z cukety a rajčat cuketa s koprem cuketa zavařenina

Suroviny: cuketa, cibule, mrkev, cukr, olej, ocet, nať petrželová, pepř, koření nové koření, sůl, česnek, kopr

TopRecepty.cz

Čalamáda z cukety s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Em