Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý jahodový koláč

Sezona čerstvých jahod je tu. Z oblíbeného sladkého ovoce můžete upéct spoustu různých dobrot, jako například snadný koláč, který zpříjemní posezení s rodinou, nebo návštěvou, u šálku dobré kávy.

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby odležení těsta

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

19. 8. 2008 08:54

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie14 926 kJ / 3 568 kcal
Bílkoviny64,32 g
Tuky120,13 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 857 mg
Sodík 545 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy551,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

21. 2. 2017 09:06

gogyna: To je v poriadku, nie je to iný autor, to som tam vložila ja ešte v čase, keď topky neboli a chodili sme na recepty.cz. Ďakujem za upozornenie, aspoň som si opravila tento recept tu, pretože pri prechode na novú grafiku bol "spotvorený". ;-)

gogyna gogyna

20. 2. 2017 19:39

Přesně tehle recept jsem našla na recepty.cz jen jiný autor.:-((

Eva

25. 9. 2014 11:24

Ďakujem -je výbornýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý:-p:-)):yes::yes::yes:

Andrea Tiralová

10. 5. 2013 12:45

super ľahký a rýchly receptík..uvidíme, ako sa podarí::-8

anubis

11. 3. 2013 10:42

Nevím, asi je to moje chyba, ale po přidání cukru do sněhu se směs odmítla stát tuhou pěnou, jen čímsi, z čeho dělávám sněhové pusinky, takže směs jsem místo nanesení na koláč spíše vylila. Také jsem asi zvolila příliš vysokou teplotu, protože hořejšek byl zatraceně tvrdej (přesně jak pusinky :-D), i když pod tím byl krásně měkký. Ale i tak nám chutnal, takže dávám bodík :-)

Irrena Irrena

3. 8. 2012 09:14

Terezko dneska vyzkouším, pak dám vědět jak se povedl;-)
Dopisuji, opravdu úžasný koláč, těsto se jen na jazyku rozsýpá:yes::yes::yes:

Besty Besty

16. 6. 2010 15:25

Dnes som ho upiekla:-8 a pridala fotku:-) Je skutočne vyborný:yes:

Besty Besty

19. 4. 2010 12:55

tento recept poznam:-p je skutočne velmi dobry:yes: a už som ho robila aj z mrazenych jahôd mimo sezonu:-p

ivulinka ivulinka

28. 12. 2009 21:51

To je škoda, že tento recept zůstal bez povšimnutí, Terezko úplně jsem se v myšlenkách přistihla jak na zahradě trhám jahody. Ten tvůj moučníček vypadá k zakousnutí. Ukládám na horké letní dny:yes:

janatka janatka

27. 6. 2009 22:31

Já jsem to nenechala tak dlouho kynout a proto to mám nízké,ale byly opravdu dobré.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodový koláč recept na jednoduchý koláč s jahodami koláč z jahod kolače z jahod jahodový koláč recept jahodový moučník levny jahodovy kolac jahodové koláče recept na jahodovy kolac jednoduchý koláč s jahodami koláč s jahodami jahodová buchta recepty jahodovy kolac buchta s jahodami recept jahodový koláč kolac s jahody koláče recepty jednoduchá buchta s jahodami kolac jahody jahodove buchty

Suroviny: žloutek, cukr moučkový, tuk, mouka polohrubá, droždí čerstvé, mléko, cukr moučkový, bílek, jahody, tuk

TopRecepty.cz

Jednoduchý jahodový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5zl