Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 1. 2012 17:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 996 kJ / 2 867 kcal
Bílkoviny146,43 g
Tuky187,84 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 419 mg
Sodík 10,46 g
Sůl25,80 g
Sacharidy60,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory se mohou vložit do hrnce zároveň se zelím, já je ale raději vařím zvlášť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

27. 9. 2021 21:58

maris: Alsasko je sice část Francie, ale jinak si tam připadáte jako v Německu: k jídlu uzeniny a kysané zelí (jinak ve Francii používané výjimečně), typicky německá středověká architektura, názvy obcí a měst většinou německé ... Zajeďte si tam a zjistíte, že je to jiný svět než zbytek Francie.

Dajda Dajda

19. 6. 2021 00:11

Tonja: Možná je to tím, že v minulosti součástí Francie vždycky nebylo. :-O

Tonja

18. 6. 2021 18:45

Alsasko je sice součástí Francie, ale od zbytku Francie se výrazně odlišuje. Města i vesnice mají německy znějící jména, typickým jídlem je zelí. A Francouzi (z jiných částí Francie) nazývají právě Němce "zeložrouty".

maris maris

29. 5. 2012 16:12

Zdenka1: Zdeni, díky za vyzkoušení a za fotku,:-) jsem moc ráda, že jste spokojení a jsem přesvědčená, že PH Tě nezklame;-):-)

Zdenka1

29. 5. 2012 16:04

Konečně i já patřím mezi majitele PH. K otestování jsem si vybrala tvůj recept. Musím říct, že jsem udělala dobře:yes:. Moc jsme si pochutnali:-p. Posílám poděkování za výtečný recept, bodík a fotku.

maris maris

25. 1. 2012 22:08

magdalenka: no tak dobře, upřesňuji - VY i MY:-))

magdalenka magdalenka

25. 1. 2012 22:06

maris:nie VY! Ale MY!

maris maris

25. 1. 2012 22:05

magdalenka: samozřejmě i my:-D.
Jablíčko v některém receptu je, v některém není. Já bych ho tam, kdybych nezapomněla, dala, ale protože jsem ho nedala, tak jsem ho ani nenapsala ani do receptu:-)

magdalenka magdalenka

25. 1. 2012 21:55

maris:aj my?
Jablko sa nedáva do tejto špeciality z Alsaska?

maris maris

25. 1. 2012 21:54

Moc děkuji:-K, je to stará francouzská klasika, která potvrzuje, že Francouzí ví, co je dobré:-p:-)
Irrenko, myslím, že si pochutnáte;-)

Irrena Irrena

25. 1. 2012 17:26

Příští týden přijde na řadu:yes::yes::yes::yes:Skvělý receptík:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

25. 1. 2012 17:22

Paráda;-):yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 1. 2012 19:30

Príma mňamka:-p+15:yes:

Bahula Bahula

24. 1. 2012 11:12

Dokonalé jako vždy :yes:+

Nonya

24. 1. 2012 07:15

:yes::yes: 2 body odo mna klasika , super jedlo .:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: alsaské speciality alsasky hrnec alsaské kotlety alsasské zelí alsazske zeli alsaské zelí v pomalém hrnci chocrout francouzske jidlo šukrut choucroutte suk rut alsazke kysané zelí alsaské speciality. šukrut v pomalém hrnci alsaské recepty recept na alsaskou pánev schukrut alsaská kotleta alsaské šukrut koleno alsaský šugrut

Suroviny: zelí kysané, maso vepřové, krkovice uzená, klobása pikantní, párky, slanina, cibule, víno bílé, pálenka třešňová, jalovec, bobkový list, tymián, sůl, pepř, sádlo husí

TopRecepty.cz

Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yJ17