Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 60 min

95 min (35 min příprava + 60 min tepelná úprava)

26. 1. 2012 15:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 582 kJ / 1 573 kcal
Bílkoviny174,88 g
Tuky16,97 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy168,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Cibuli můžeme dát péct syrovou, ale musíme počítat s tím že bude tvrdší.

Slovo papilota je převzato z francouzského papillote (papijot).

Můžeme přidat na kousky nakrájenou anglickou slaninu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 8. 2023 08:01

:-)<3:yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 1. 2012 20:51

:-p+5:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

26. 1. 2012 20:06

Migeli, díky. Jsi zlatíčko, teď jsem spokojená. No, když to máš vyzkoušené, zkusím to také. A co kdyby se ty brambory předvařily, to zapečení by netrvalo tak dlouho. Nevím, zkusím to. A už se nezlob, prsíčka jsou fajn.:-K:-8

Miquel Miquel

26. 1. 2012 18:42

Upravuji výraz "kuřecích prs" na kuřecích prsíček. Vypadá to na fotkách jako spálené? A můžu vás ujistit že ani ze zdola to není připálené.chocolate:Pekl jsem to 1 hodinu a 30 minut. Ne 2 hodiny;-) a nedělal jsem to poprvé.

chocolate chocolate

26. 1. 2012 18:24

rozmarynaH:To je zbytečné, nemyslíte?Běžně se používá výraz kuř. prsní řízky i kuř. prsa.
Migueli, tu dobu bych (pro sichr;-)) asi upravila, ve staré plynovce by to za dvě hodiny bylo černé.Jinak je to prima recept:yes:.

Miquel Miquel

26. 1. 2012 17:57

rozmarinaH:Pokud vím tak kuře má prsa a ne prsní řízky, ty si z nich můžeš nakrájet. A ten čas a teplota(200 - 250)je v pořádku mám to odzkoušené.

rozmarynaH rozmarynaH

26. 1. 2012 17:44

No Migueli, nevím nevím. Hodina a půl při 250 stupních, nebude to připálené. A ten obrat "Kuřecích prs?" Asi jsi měl na mysli kuřecích prsních řízků. :-((:-!:-((

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

26. 1. 2012 17:29

Tuto rychlovku mám také ráda, dobré a rychlé:-K

Iriska Iriska

26. 1. 2012 17:14

Takový oběd, po kterém není hora nádobí, mám ráda. Dijonská hořčice tomu určitě dodá ten správný šmak.:yes::yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: papillota co jsou papiloty vareni v papilote rychlý oběd s vepřovým masem vaření v papilotu papiloca papiloty na vaření papilota na vaření papilota vaření papileta papiloca papiloza papiloza jak udělat papilotu kureci prsicka v papilote kureci rizek v papilote brambory v papilotě se se špenátem kuřecí prsa v papilotě zapeksne zemaky s veprovym masem zapece brambory s kuřecím masem

Suroviny: brambory, prsa kuřecí, maso vepřové, cibule, hořčice dijonská, sůl, pepř, olej olivový, rozmarýn, šalvěj, tymián

TopRecepty.cz

Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jO75