Bigos
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 803 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,05 g |
Tuky | 35,45 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 502 mg |
Sodík | 4,66 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 22,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výborná záležitost na Silvestra, večírky s přáteli a zvlášť pak na povzbuzení do druhého dne po probdělé noci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2013 20:06
11. 5. 2013 19:49
11. 5. 2013 19:43
11. 5. 2013 19:39
11. 5. 2013 10:49
11. 5. 2013 10:26
11. 5. 2013 00:06
10. 5. 2013 11:26
10. 5. 2013 11:21
10. 5. 2013 11:19
Jitkas: Přesně tak Ještě existuje kysané zelí nesterilované, to se prodává v sáčcích.
10. 5. 2013 11:17
Tak už to nepitvajte, toto jedlo si to nezaslúži.
10. 5. 2013 11:14
10. 5. 2013 11:12
10. 5. 2013 10:33
28. 4. 2013 12:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Na Bílou sobotu pečeme mazance, beránky a velikonoční hlavičku. Křesťané světí oheň a očekávají vzkříšení Ježíše
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: bigoš bigos polski polsky bigos-recept polévka bigos bigos recept bigus polský bikoš bikos recept recept polský bigos polska kuchyně recepty recept na bigos jak uvařit bigus recept bigoš bikoš po polsku bikoš recepty polské recepty pravý bikos bikos polevka vykysané zelí polská polévka bigos
Suroviny: sádlo, cibule, maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, klobása, zelí sterilované, zelí kysané, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, koření divoké, sůl, pepř mletý, jíška
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6rk
31 názorů