Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2012 18:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 771 kJ / 1 140 kcal
Bílkoviny187,70 g
Tuky42,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 751 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy1,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

P.S. Velmi výborné je také řízečky zapékat na plechu, kam jsme si připravili pečící papír, nebot řízky jsou dietnější a nejsou vloženy přímo do oleje, pak jsou velmi chutné. Barva řízečků je klasicky zlatá.Poznámka - perlivá voda/pivo/ nám maso zkřehčí a nadýchá. Řizky nám chutnali moc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 2. 2012 19:44

:-D:-D Iriska: kdyby ke mne prijela ma dcera ted na navstevu Irisko z USA, rizky bych ji udelala, a rekla bych, ze je to teleci, myslim, ze by mela "boule za usima" taky, je to tak, nevi nikdo, bohužel, kdo to hani, jak moc to je chutné jídlo ja osobně myslím, že ledvinky, více zapachají, dají více práce a lide to jedí?? a přotom ledviny filtruji vse v těle zvířatek:-D:-K

Iriska Iriska

9. 2. 2012 17:09

varilamyskakasicku:Když jsem to kdysi dávno dávala ochutnat mé dceři, řekla jsem jí, že je to telecí. ;-) A jak dlabala. Teď už ví, co jí a moc jí to chutná.:-))

Iriska Iriska

9. 2. 2012 17:07

Jana Remkova: Jojo, já je měla odtud. :-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 2. 2012 22:38

Iriska: Tak Iriško, jsem moc ráda, že Vám chutnalo, dá se dochutit různě, já jsem taky moc spokojená, zase je udělám někdy, jen jsem mou dceru z USA tím nějak dost "vyděsila?" amici toto nnějak nemusí, no , ale já si za tím stojím, tak díky, fota nevadí, že nejsou, moc mne to těší, že jsi tento rc. zkusila, jukni se dnes na mé minikuřítko a restované gnocchi, pa pa Iva také moc dobré, poprvé jsem ty gnocchi udělala na zkoušku:-K;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 2. 2012 22:33

Vaclav Fronek: moc děkuji, ale škoda, že císlo 13 a bod č.13 OD VÁS KE MNE VUBEC NEDORAZIL, JSEM NAROZENÁ 13. A PROTO JSEM SE NA NI TESILA TAK MOC A MOC TESILA A CHYBICKA SE VLOUDILA ASI:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2012 18:44

Iriska: já bych si to taky dala. Musím zas mrknout do Supergongu:-p, jedině tam snad mají takové dobrůtky;-)

Iriska Iriska

8. 2. 2012 18:32

Ivi, dneska jsem dělala k obědu . Byly opravdu skvělé. Měla jsem 2 kusy, takže mi stačil nálev z malé sklenky nakládané kapie. Místo sojovky a voršestru jsem okořenila grilovacím kořením. Masíčko bylo křehké a krásně vonělo. Fotky nemám, protože nefotím a foťák není nabitý. Ale mám uloženo a určitě jsem nedělala naposledy.:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

30. 1. 2012 09:43

To je paráda. To zbožňuju a když je dostanem , jen mlaskám. +bodík 13 ( snad pro štěstí)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 21:24

Bibinka: jejda, tak jsem ráda, že má své příznivce Jani:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 21:23

BILKOVAI: tak to už jsou dva mužský, co je můžou, muj mužíček také a je mu jedno, z čeho a co, a jak, ale ptal se mi, proc jich mám tak málo,:-K tak snad "indy" pa pa

BILKOVAI BILKOVAI

29. 1. 2012 20:56

Ukládám:-O:-K Manžel by se mohl po býčích žlázách utlouct:yes:...+1

Bibinka Bibinka

29. 1. 2012 20:44

varilamyskakasicku: Ivi, to jsi mi teda tím receptem padla přímo do chuti. Býčí žlázy přímo miluji a ty máš 11.bod:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 20:23

Jana Remkova: vymýšlela jsem si ten rcp. Jani sama, hledala jsem, jak to celé dochutit a pozměnit:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 20:20

Anna Kocikova: ja příště to dám zase do nálevu, na játra a ledvinky mam receptík na to, jak dál a chutně...:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 20:19

:-)):-D:-D:-));-)Colombo65:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí žlázy recept na býčí žlázy byči zlazy recept restované býčí žlázy recept řízky z býčích žláz recepty na býčí žlázy restované býčí žlázy bejci zlazy recept na b lzy řízečky z ledvinek byci zlazy rizky jak nakrájet býčí žlázy chutne rizky z ceho udelat nejlepsi rizek nejlepší recepty s býčích žláz býčí žlázy naložené v mléku recepty z bycich zlaz řízky z býčích žlázy nejlepsi byci zlazy recepty z hovězích žláz

Suroviny: býčí žláza, sýr uzený, vejce, mouka hladká, voda perlivá, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř, mléko, lák ze sterilované kapie, sádlo

TopRecepty.cz

Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ggn0