Koblihy (cukrářské -Originální )
Z téhle dávky těsta bude opravdu plná velká mísa voňavých koblih. Malé a kulaté roztomilé kousky se nebojte naplnit ještě před kynutím a smažením. Jistě se vám povedou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 62 673 kJ / 14 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,04 g |
Tuky | 1 182,02 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 1,98 g |
Sodík | 6,69 g |
Sůl | 16,68 g |
Sacharidy | 857,34 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2017 09:02
10. 4. 2015 10:50
10. 4. 2015 10:14
24. 6. 2014 12:23
22. 4. 2014 06:48
18. 1. 2014 19:00
15. 1. 2014 13:55
15. 1. 2014 13:54
3. 2. 2013 10:53
Jen díky paní Evě Hubové /jejím fotečkám/ si dokáži představit výsledek.
21. 2. 2012 23:08
4. 2. 2012 11:31
2. 2. 2012 08:25
2. 2. 2012 06:05
2. 2. 2012 00:24
Zbytek textu po vynechání toho co je v závorkách, vypadá takto: "Z těsta tvarujeme, do kterým se přidá jakákoliv hmota!! zbytek těsta necháme dále kynout, a smažíme v rozpáleném oleji."
A proč nezpracujeme všechno těsto, ale zbytek necháváme dále kynout?
1. 2. 2012 22:39
Jakoukoliv hmotu - může se tam dát , tvaroh, marmeládu, čokoládu, pralinky.. opravdu Vše .. :) Takžhe je to navedeno tak aby.. si každý zvolil Svojí příchuť.. :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: tvarohové koblihy recept bez vážení cukrářské koblihy plnění koblih jak se plní koblihy výroba koblih výroba koblihu vyroba koblihy plnění koblihů koblihy recept koblihy vykrajovátka na koblihy jak se plni na koblihy stříkačka na plnění koblih cukrarske koblihy recept koblihy bez marmelády vykrajovátko na koblihy jak plnit koblihy koblihy cukrářské plnění koblihy sýrové koblihy
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí, cukr moučkový, máslo, žloutek, sůl, rum, olej, marmeláda, olej
Koblihy (cukrářské -Originální )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4482
17 názorů