Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí loupaná plec na víně po italsku

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2012 21:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 313 kJ / 792 kcal
Bílkoviny11,06 g
Tuky2,17 g
Vláknina30,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy61,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: S Italem v kuchyni, mírně upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pampallini

31. 1. 2013 19:36

Jiřička:No konečně čtu něco o příloze. Ten výběr ( br.knedlík) je moje krevní skupina, jen to mixování mi přijde jako český přežitek z vývařoven. Ale proti gustu ..... Hlavně je vidět ruka profíka. To u Babici v Petersberghofu ??????????

1974andrea 1974andrea

30. 7. 2012 09:11

Eliza:Nerada se vměšuji do diskuze u cizího receptu, ale schválně jsem si šla spočítat, kolik se mi vejde hřebíčků na malou lžičku a napočítala jsem jich 15:-O a vešlo by se i víc. Myslím, že to je strašné množství, stačilo by určitě 5ks na takové množství masa. Jinak to bude mít opravdu zvláštní aromatickou chuť.;-)

Eliza Eliza

30. 7. 2012 09:03

Breberunda: Janana má svatou pravdu - jaké jsi použila víno? Koukám na fotky, já měla silné francouzské Bordeaux

Eliza Eliza

30. 7. 2012 08:54

Tak to mě mrzí... Já jsem to vařila podle Emanuela (Ital v kuchyni) jako italskou specialitu a nám to chutnalo.

janana

30. 7. 2012 08:51

Breberunda:Na chuť vína v podobných pokrmech si musíme zvyknout :-)a záleží i na jeho kvalitě ;-)

Zdena z JM

30. 7. 2012 08:39

Breberunda:Breberundo,asi to chtělo uvařit den předem,aby se chutě propojily.Já tedy takovéhle podobné recepty vařím vždy den dopředu.Ale pokud nejsi zkušená kuchařka,tak to samozřejmě nemůžeš vědět.Jinak já podle našich chutí bych určitě vynechala skořici a hřebíček.Tyhle chutě a vůně v masitých pokrmech moc nemusím.A česnek mi k červenému vínu taky moc nesedí.Ale asi to tak má být a záleží na chuti každého.

Breberunda

30. 7. 2012 08:28

No tak nevím... vybrala jsem si tento recept na neděli k slavnostnímu obědu,připravovala jsem masíčko s láskou a s nadšením, jak bude chutné a dobré. Ale ... Držela jsem se postupu a nevím, kde se stala chyba, ale vůbec se to nepovedlo. Vůbec nikomu to nechutnalo, takže skoro celý oběd zbyl :-(( Chutě se kopaly, omáčka měla divnou chut, ano maso asi z celého obědu bylo dobré,měkké a celkem i chutné, ale zbytek ;-(
Máme asi jiné chutě ...:-(

Dana61

7. 2. 2012 11:46

skvělé masíčko:yes::-D
souhlasím s jirholu - tedy určitě to, co má Eliza na fotečkách je péro a to zná určitě každý řezník - přiznám se, že jsem zase pro změnu neznala název loupaná plec

ivulinka ivulinka

4. 2. 2012 17:53

Radost dívat se na tvé fotky, a k tomu ještě taková dobrota na nich:yes:

majda 2

4. 2. 2012 13:44

Chutné jídlo!:yes:+9:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2012 13:08

Ivusa::-D:-D tak nějak.:-D

Jana Pá

4. 2. 2012 12:29

:-D:yes::-p

Jiřička

4. 2. 2012 11:38

Tak u nás každý řezník ví co je loupaná plec a já mohu jen a jen doporučit. Dost často ji dělám na česneku. Prostáhnu špekem osolím, vložím do kastrolu, přidám na plátky nakrájený česnek, obložím pokrájenými rajčaty na čtvrtky, máslo, podleji a dám dusit do trouby, když je maso měkké tak ho vyndám, šťávičku zahustím (hl. mouka+voda), rozmixuji a vrátím nakrájené maso. Jako přílohu br. knedlík nebo br. kaše a okurkový salát. Všichni se :-p

jirholu jirholu

4. 2. 2012 10:38

Jana Remkova: Hovězí loupaná plec je tzv. "péro" :-O a je to vynikající maso :-p:yes: +:yes:

Ivusa Ivusa

4. 2. 2012 10:22

:-Kjani,díky.Jsme ze stejného kraje ,tak si myslím ,že u nás pod názvem loupaná hovězí plec i řezník zalapá po dechu a poví "tak to němame":-)):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plec co z hovězí plece hovězí plec recepty hovezi pero hovězí plec recept hovězí plecko hovězí plecko recepty hovězí plec na červeném víně hovězí na víně co s hovězí loupanou plecí recept na hovězí plec hovězí péro recepty recept na hovězí loupanou plec konfitovaná hovězí plec recepty hovězí plec hovězí plecko recept plec na vine hovězí přední plec recept na loupanou plec hovězí plecko na víně

Suroviny: plec hovězí loupaná, víno červené, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, česnek, bobkový list, skořice celá, koření hřebíček, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, mouka hladká, olej olivový, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Hovězí loupaná plec na víně po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xnok