Cizrnovo - kapustové kari

HankaCh Kuchařka:

Bezmasá jídla 11 názorů

Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů
512

Suroviny

1 cibule
2 lžíce olivového oleje
kousek másla
1/2 hlávky kapusty
cca 300 g vařené cizrny
1 šlehačka
sůl
kari koření
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji s máslem zpěníme cibulku, přidáme porájenou kapustu, osolíme a přiklopíme pokličkou, aby si kapusta pustila vlastní šťávu, chvilku podusíme.

  2. Přidáme kari, cizrnu (může být konzervovaná ve slaném nálevu - použít bez nálevu) šlehačku a krátce provaříme.

  3. Podáváme s těstovinou nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cizrnovo - kapustové kari

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo