Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto karbanátky jsou velice chutné. Pokud je usmažíme večer a budeme jíst až druhý den, nic se neděje, jsou zaležené a ještě chutnější, než konzumované ihned po usmažení.
Receptů na karboše je tady spousta, tak přidávám další dobrý do dlouhé řady:-) Vyráběla jsem minulý měsíc, ale někde se mi v PC zatoulaly fotky, které jsou s bleskem a nic moc a našla jsem je až dnes.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2016 20:02
pazderka83:Potěšila jsi mě,děkuji
18. 2. 2016 15:15
Jsou moc dobré Jen jsem je pekla v troubě na pečícím papíru
10. 1. 2013 20:34
Ivana79:Ivanko,velice jsi mě potěšilaDíky za vyzkoušení a za moc hezké fotky
10. 1. 2013 16:23
Anička,ja sa vždy snažím ochutiť fašírky nejakým zvláštnym korením,aby boli vždy iné a tieto sú tiež výbornéAkurát som pridala cesnak,ten dávam vždy.K tomu zemiaky a cviklovo-kapustový šalát.Pridávam fotku
13. 3. 2012 22:55
rozmarynaH:Marcelko, jsem ráda, že jsi koření sehnalaMůžeš ho zkusit paličkou na maso zabušit do plátku drůbežího masa, nebo krkovičky a ošlehnout jako minutku na pánvičceMy už rychlovky s jiným kořením neděláme
Všem moc děkuji
Všem moc děkuji
13. 3. 2012 22:52
danielle72:Danielkoto je v pohodě a mě ani nenapadlo, že by to bylo nějaké rýpavé komentování Já jsem se pak mrkla na různé recepty na karb.nátky a zjistila jsem, že to bylo opravdu napsáno nespisovněa správně jsou karbAnátky, ale mě to áčko stejně do huby neleze, tak to budu říkat po našem(ale psát už správně)
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
13. 3. 2012 20:24
pěkné karbenátky+10
13. 3. 2012 11:52
13. 3. 2012 09:55
Aničko, koření "Aztécký poklad" jsem si dnes sehnala v Řezpofu a přinesla jsem si celý seznam báječných směsí a ke všemu tam byly ochotné prodavačky. Dnes už se můžu pokusit z toho něco vytvořit, třeba tyto božské karbanátky. A ten lingvistický problém a-e je zajímavý, protože na Přešticku a Klatovsku je to zcela běžné věc, že místo a dávají e.Např. máme maso zní "méme meso". A tak všichni hned poznají, že v tom regionu žije. Prostě normálka. Za recept i fotku pochvala
13. 3. 2012 09:49
paráda...karbenátky taky s E
13. 3. 2012 09:27
u nás jedna polovina rodiny říká s E, druhá s A, takže mi nevadí ani jedno , jasně, když se podíváme do Slovníku spisövné češtiny...blablabla....jenže tu jsme na receptech a není to až tak chyba nééé
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno , taky použila do sekané, takže toto bude
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno , taky použila do sekané, takže toto bude
13. 3. 2012 01:39
+6...Ani, u nás taky E
13. 3. 2012 00:42
12. 3. 2012 22:43
Mně to vůbec nevadilo, jen jsem se zeptala, bod dostaly, i když byly s "E"
12. 3. 2012 22:37
krásné, zase jiné karbošky.. prima, Ann
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 17 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 3 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 4 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 4 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 5 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 5 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: šťavnaté karbanátky jak ochutit karbanátky štavnate karbenatky jak udelat stavnaty karbanatky jak správně karbanátky št´avnatý karbanátky stavnaty karbanatek aby byly karbanátky šťavnaté jak udělat šťavnaté karbanátky recepty na karba štavnatý karbanátky karb kapustové karb jak na stavnate karbanatky kapustové karba výborná kapustové karb š´tavnaté karbanátky karbanatky aby byly stavnate jak správně udělat karbanátky šťavnaté kapustové karbanátky
Suroviny: maso vepřové mleté, koření aztécký poklad, solamyl, hořčice orientální, kmín drcený, cibule, olej, cibule
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
21 názorů