Ovocný koláč s želatinou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 874 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,96 g |
Tuky | 93,88 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 375,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 5. 2012 11:11
9. 5. 2012 07:09
4. 5. 2012 21:54
4. 5. 2012 16:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 19 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 1 hodinou
Listové těsto
misak2 uvařila před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 9 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 11 hodinami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly
Luciehola uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: rybízový koláč se želatinou koláč s ovocem a želatinou rybízový koláč s želatinou kolac se zelatinou koláč s želatinou ovocný želatinový koláč korpus na kolac želatinový koláč korpus na ovocný koláč kiwi kolac s zelatinou jahodový koláč se želatinou ovocný kolac korpus s želatinou řezy s ovocem a želatinou kolac ze zelatinou korpus se zelatinou koláče se želatinou korpus pod ovocný koláč korpus na ovocne kolace rybízový koláč se želatýnou
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, mléko, olej, prášek do pečiva, cukr, džem, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, jahody, višně, maliny, želé červené dortové, cukr, voda, šťáva ovocná
Ovocný koláč s želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62rR
4 názory