Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rarášci s masem a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

7. 5. 2012 18:22

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 878 kJ / 927 kcal
Bílkoviny92,54 g
Tuky27,69 g
Vláknina7,66 g
Cholesterol 457 mg
Sodík 3,57 g
Sůl8,29 g
Sacharidy74,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:pohled do naší poloprázdné lednice:-)

Opět mé takzvané "zbytkování", kdy pro jednoho bylo surovin příliš moc a pro dva zase málo. Tak jsem použila to, co se chuťově netlouklo a tátovi zbylo i na chutnou zítřejší sváču do práce. Rarášků i Cikánských řízků je tady hodně, tak přidávám i tu mou šťavnatou improvizaci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 10. 2022 22:09

Ivana Ch: ;-):-K

Ivana Ch

27. 10. 2022 09:58

<3<3<3:-<3<3:-K:-K:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 5. 2012 14:58

rozmarynaH::-K:-KDěkuji:-K
Díky moc i všem ostatním:-KPotěšilo mě to:-)

rozmarynaH rozmarynaH

9. 5. 2012 09:49

Já se toulám bůhví kde a ty tady věříš takové dobroty a neříkej jim zbytkování nebo z nouze cnost, ale předem je musíš povýšit na svoji "specialitu". Mám ze života takovou zkušenost. Moje maminka když něco uvařila a bylo to vždy dobré, u prostřeného stulu to uvedla větou: "Dneska se mi to moc nepovedlo" a rázem bylo po zázraku. Do života jsem si odnesla ponaučení, že si člověk nesmí hanět svoji práci. Máš v tom kus svojí invence a nápaditosti:-K, tak tvoji dobrůtku moc chválím a posílám bod :yes:

jarka skrobakova

8. 5. 2012 18:24

moc fajn rco a krásné foto:yes::yes::-K

rebeka rebeka

8. 5. 2012 13:35

krásné obrázky:-*:-K:yes::yes: hned bych se k tobě přihlásila na stravu:-p:-):yes: bydlet mám kde:-8:-D:-D:-D

suslajda suslajda

8. 5. 2012 10:58

:-Ktak takovou zbytkovou placičku bych si s cutí dala:yes::yes:+5

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 5. 2012 23:03

maris:Maruško děkuji:-KMoc si toho od takového profíka přes focení,jako jsi Ty vážím:-*:-K
Já si vždy,než zmáčknu spoušť připadám jako na plícním RTG-nadechnout ááá nedýchááát:-D:-D:-DDá mi to vždycky fušku a čekatelé na talíř jsou na mrtvici;-):-D:-D

maris maris

7. 5. 2012 22:37

Anna Kocikova: Aničko, máš nádherné fotky:yes::-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 5. 2012 22:33

Jana Remkova::-))Jani,vždyť Ty vyhráváš na celé čáře:yes::-))
Moc Vám všem za milé komentíky i hodnocení děkuji;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2012 20:12

Jo, kdo umí využít zbytky, má vyhráno;-).. Je v tom i kus umění:-);-)

Cleverka Cleverka

7. 5. 2012 19:51

Aničko nádhera :-p veliký bodík pro tebe :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

7. 5. 2012 19:49

Aničko, takový "zbytkáč" bych taky brala;-):-p:yes:....+1

eva hubova eva hubova

7. 5. 2012 18:49

:-p:-p:yes:

nofrona

7. 5. 2012 18:42

Tak takového Raráška bych brala:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecím rarasci recepty rarášci rarášci z mletého masa recept rarášci rarašky recept recepty s jehnečím rarášci s kuřecím masem veprovi rarasci vepřový rarášci kuskus s vepřovým masem a zeleninou palačinky s jehnečím masem recept rarasky z mletym masem rarasek se zeleninou kruti rarasci s bramborovou kasi rco ze zbytkem rýže

Suroviny: prsa krůtí, maso mleté mix, vejce, olej, omáčka sojová indonesia, omáčka chilli, omáčka sojová, solamyl, bylinky, brokolice, česnek, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Rarášci s masem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/44EV