Bruschetta - jednoduchá snídaně
Suroviny pro 1
1
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to základní teplý předkrm italské kuchyně. Název bruschetta (čti brusketa) pochází ze slovesa bruscare – péci. Tradičně doprovází podzimní olivobraní, kdy se setkávají pěstitelé oliv v lisovnách a ochutnávají první várky čerstvého olivového oleje. Používají při tom právě bílý chleba pečený nad ohněm nebo nad dřevěným uhlím. To hlavní, co dělá bruschettu bruschettou je kvalitní olivový olej. Tato moudra nemám ze své hlavy, ale z časopisu olivového klubu, kde odebírám výborný olej. Všem milcům olivového oleje olivový klub doporučuju - jsou to fakt jedničky. http://www.olivovyklub.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 12. 2012 15:18
Snídaně byla foto a
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 16 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 17 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 2 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 4 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 4 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 5 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 5 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Brynza je pokladem slovenské kuchyně. Víte, která jídla s ní jsou nejlepší?
Další recepty
Tématické fráze: italská bruschetta, lehký salát recepty na jednoduché teplé snídaně brusketa jednoducha snidaně jak rozpéct pečivo italská snídaně italské pečivo recepty jednoduche snidaně brusketa s rajčaty recepty na jednoduché snídaně italské snídaně brusketa s rajčaty recept snídaně bez pečiva italské pečivo jak rozpéct bagetu recepty na italské pečivo recept na italské pečivo jednoduché italské recepty italská bruschetta lehký salát jak rozpéct pečivo v troubě
Suroviny: bageta, rajče, bazalka čerstvá, česnek, olej olivový
Bruschetta - jednoduchá snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7QE
1 názor