Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bruschetta - jednoduchá snídaně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

11. 5. 2012 07:25

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to základní teplý předkrm italské kuchyně. Název bruschetta (čti brusketa) pochází ze slovesa bruscare – péci. Tradičně doprovází podzimní olivobraní, kdy se setkávají pěstitelé oliv v lisovnách a ochutnávají první várky čerstvého olivového oleje. Používají při tom právě bílý chleba pečený nad ohněm nebo nad dřevěným uhlím. To hlavní, co dělá bruschettu bruschettou je kvalitní olivový olej. Tato moudra nemám ze své hlavy, ale z časopisu olivového klubu, kde odebírám výborný olej. Všem milcům olivového oleje olivový klub doporučuju - jsou to fakt jedničky. http://www.olivovyklub.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

5. 12. 2012 15:18

Snídaně byla:-p:-p foto a :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: italská bruschetta, lehký salát recepty na jednoduché teplé snídaně brusketa jednoducha snidaně jak rozpéct pečivo italská snídaně italské pečivo recepty jednoduche snidaně brusketa s rajčaty recepty na jednoduché snídaně italské snídaně brusketa s rajčaty recept snídaně bez pečiva italské pečivo jak rozpéct bagetu recepty na italské pečivo recept na italské pečivo jednoduché italské recepty italská bruschetta lehký salát jak rozpéct pečivo v troubě

Suroviny: bageta, rajče, bazalka čerstvá, česnek, olej olivový

TopRecepty.cz

Bruschetta - jednoduchá snídaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n7QE