Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové bramboráčky

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2008 13:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 390 kJ / 1 288 kcal
Bílkoviny29,16 g
Tuky99,82 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,42 g
Sacharidy64,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nabírám lžící,tvořim malé bramboráčky .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ajkad

7. 3. 2024 20:00

Čubrica, stroukanka

evík

17. 6. 2016 14:13

Právě jsem dosmažila. Je
to výborný obídek, jen jsem si recept trochu pozměnila. Já když dělám smažený květák, tak ho nevařím ,obaluju ho syrový a pod pokličkou pomalu smažím.. A proto jsem tyto bramboráčky dělala ze syrového, rozmixovaného květáku a brambory strouhám i u norm. bramboráku na větších slzách, takže i tady jsem je tak nastrouhala . Ostatní podle receptu. Mohu vřele doporučit i tuto variantu. Bramboráčky jsou "křupavé" a velmi dobré.:-):-):-):-):yes:

Jiřina

28. 3. 2015 20:14

dnes je dělám a nemají chybu,až zavolám svou smečku,nebudu stačit dosmažovat:-):yes:

h.kindlova

15. 1. 2014 21:45

I bez slaniny jsme si moc pochutnali!

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

6. 11. 2012 10:42

Hledal jsem recept na trošku jiný květák, než je trojobal, nebo mozeček ! toto se mi líbí a jdu to vařit. +bodík 15

Jarca87 Jarca87

4. 1. 2009 18:14

Měla jsem jenom normální bramboráky,z květáku to musí být ještě lepší,hned to z;-)kusím.

Janina

9. 12. 2008 21:17

já přidávám ještě malinko citronové štávy to bramboráčky zjemní a jsou výborný můžu jen doporučit:yes::-p

tejaja tejaja

16. 11. 2008 08:56

Janka, díky za informáciu:yes: Vyskúšam, karfiol je teraz za pár korún a už som robila s ním kadečo, tak budú aj bramboráčky:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2008 20:11

anonym- a proč srandu?:-?:-?

anonym

15. 11. 2008 20:05

:-)):-))to si děláte srandu?:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 10. 2008 19:49

Takže,vyzkoušeno,snězeno,Terezko,obracejí se malinko hůř,než klasické bramboráky,ale pokud se dělají menší,jde to dobře.Z mého pohledu bych řekla,že je to něco,jako nastavený bramborák květákem a květák tam není příliž cítit,možná taky,že jsem dala hodně česneku,ale ten milujeme.Moc nám chutnalo a dávám jedničku!:yes:;-)

tejaja tejaja

28. 9. 2008 07:26

janatka, a držalo to v kope ? Neroztrávali sa pri otáčaní ?

zelenybuk

27. 9. 2008 20:52

Místo slaniny přidávám jemně pokrájenou klobásu a nebo salám:-))

pelda

12. 9. 2008 14:43

Moc dobré, já tam ještě přidávám majoránku a mletou papriku.

janatka janatka

12. 9. 2008 14:16

Vyzkoušelaa jsem jen ze samotného květáku udělat placičky a bylo to moc dobré.:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvetakove bramboraky recepty z květáku recepty s květákem květákové recepty květákové placky s bramborem bramborák s květákem bramboráky s květákem recept z květáku recept s květákem květákové kvetak recepty bramboráky z květáku recepty s květáku bramboráčky recepty kvetakovo bramborove placky bramboráčky recept bramborové placky s květákem recept květák květákový bramboráky bramboracky

Suroviny: květák, brambory, slanina anglická, vejce, pepř, sůl, česnek, mouka hladká, majoránka

TopRecepty.cz

Květákové bramboráčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31En