Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořský čert v papilotce

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 5. 2012 12:00

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 732 kJ / 892 kcal
Bílkoviny46,67 g
Tuky61,33 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 2,09 g
Sůl4,67 g
Sacharidy33,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

amalia amalia

2. 6. 2012 20:59

:-))ďakujem, dievčence:-8

jarka skrobakova

2. 6. 2012 20:45

moc hezký recept:yes::yes::-p

maris maris

31. 5. 2012 20:32

Amálko, krásný recept:-):yes:+

nofrona

31. 5. 2012 20:29

:yes::yes:

amalia amalia

31. 5. 2012 15:46

BILKOVAI:skús to z inej ryby s pevným bielym mäsom, Ivetka, budeš mať ďalší recept;-)

BILKOVAI BILKOVAI

31. 5. 2012 15:39

Určitě by to šlo udělat i z jiné ryby, že? I když, Morský čert je Morský čert:-D:-p:yes:+1

amalia amalia

31. 5. 2012 14:43

Jana Remkova:ahoj, Janka:-))Morský vlk je iná ryba, tiež veľmi dobrá. A ten čert či ďas je veľká ryba s veľkou škaredou papuľou a takou anténkou na hlave. Vyzerá naozaj odporne, Francúzi jej hovoria aj "grenouille" - žaba... Ale mäso má skvelé:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2012 14:30

Mořský čert?:-O Není to náš mořský vlk? Nebo ďas? každopádně vypadá to úžasně;-)

amalia amalia

31. 5. 2012 14:17

1974andrea:máš pravdu, Andrejka, aj ja som sa už stretla s týmto názvom

1974andrea 1974andrea

31. 5. 2012 14:13

To je asi u nás tzv. mořský ďas, ne? Hezký recept:-p:yes:

amalia amalia

31. 5. 2012 14:10

magdalenka:ďakujem:-K ale už sa teším domov,asi zo mňa bude schizofrenik:-(

magdalenka magdalenka

31. 5. 2012 13:19

amalia:skvelé, užívaj si to tam...:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 5. 2012 12:51

Receptík se mi líbí:-p+3:yes:

amalia amalia

31. 5. 2012 12:46

Magdalenka, mala som šťastie, rybár mi dal výbornú cenu;-)

amalia amalia

31. 5. 2012 12:44

Spagetka, morský čert je taká dobrá ryba, že čím menej prísad sa použije, tým viac vynikne jej chuť, paradajky sa pridávajú dosť často. Bibinka, možno kúpiš zmrazenú;-)Ďakujem za bodík.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: morsky cert morsky das recept cert morsky mořský ďas recepty mořský ďas top recepty ryba čert čert ryba morsky cert ryba morsky cert recepty cert morsky recept cert recepty recepty cert recept mořský ďas ryba mořský čert velkost čert morský čert recept

Suroviny: rajče sušené v oleji, šunka, olej olivový, bazalka čerstvá, sůl

TopRecepty.cz

Mořský čert v papilotce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7mV