Brokolicovo-květákové pyré
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,87 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 24,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 30,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Fotku na talíři jsem již nezvládla, měla jsem strašný hlad.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2012 11:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: květákové pyré květákové piré brokolicovo květákový krém brokolicové piré květákové pyré recept kvetakovy pyré brokolico-květákové pyré kvetakove pyre dietni zeleninové pire pyre z kvetaku květáková polévka pyré pyré z brokolice brokolicove , kvetakove pire jak udělat květakove pyre zeleninové pyré květák,brokolice brokolicokvetakove pyre ryba s květákovým piré brokolicovo kvetakovy recept pyré květákové kvetakovobrokolicove pire
Suroviny: brokolice, květák, olej olivový extra virgin, cibule, česnek, pepř, bujón zeleninový, voda
Brokolicovo-květákové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6G2L
1 názor