Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočkový prívarok

Hodnocení receptu je 4,2 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 9. 2008 16:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 283 kJ / 307 kcal
Bílkoviny3,45 g
Tuky22,60 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možno pripraviť aj so smotanou, ja robím so zápražkou, niekedy použijem zátrepku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

9. 11. 2009 18:59

kokronilla, môžeš podávať s chlebom aj s varenými zemiakmi. Knedlíky nie sú k tomuto prívarku to pravé orechové;-)

kokronilla kokronilla

9. 11. 2009 17:05

Omlouvám se, teď vidím, že to v receptu je, s chlebíkem. Už mám "voči z Kašparovy krávy".:-D

kokronilla kokronilla

9. 11. 2009 17:02

Mám dotaz:S čím se to jí? Já jednou dostala na návštěvě něco podobného s knedlíkem, zní to asi divně, ale bylo to dobré.

smukoo smukoo

4. 8. 2009 11:48

:-* prudko jediteľné :yes::-p

mariaj mariaj

16. 7. 2009 09:26

no ja som fakt teľa :-8 som to mlieko dala narz s múkou :-8 ... no ale šak sa učím.... aspoň viem prečo sa mi to kazilo..

tejaja tejaja

16. 7. 2009 09:20

Maruška, pre zápražku platí : teplé a studené. Keď je opražená múka horúca, čo určite je, tak zalievať studeným mliekom a miešať, miešať. Omáčka bude hladučká a bez žmolkov.:yes:

mariaj mariaj

15. 7. 2009 12:40

moc dobrý a rýchly recept dávam bod, len zápražka ma potrápila 2x sa mi "zgrcla" ale nakoniec to vyšlo:-)

Lusinda

21. 9. 2008 14:07

Čočka mé maminky vypadá spíše jako prívarok bez mléka,já ji moc nedělám-bohužel, bo bych ji jedla sama.

tejaja tejaja

21. 9. 2008 09:05

Janka, naše prívarky majú mať príjemnú sladkokyslú chuť, ich tajomstvo spočíva práve v tom pomere cukru a octu, aby to nebolo sladké, ani kyslé:-D Ale aj na Slovensku, hlavne západnom, sa dáva len ocot.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2008 18:00

Holky,já to taky dělám řidší,ale mlíko tam nedávám,ani cukr,jen ocet.No,každý dle svého gusta,co?:-)

maris maris

20. 9. 2008 17:16

Někdo dělá čočku řidší, my máme raději hutnější.

maris maris

20. 9. 2008 17:10

:-))Byla jsi rychlejší. Trošku rozdíl v tom je. Do čočky na kyselo se nedává mléko a ani cukr,/ i když nevylučuji, že to tak někdo dělá/. Jinak to ale je hóódně podobné;-)

tejaja tejaja

20. 9. 2008 17:05

V tom našom prívarku je asi viac omáčky ako v čočce na kyselo, však ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čočkový přívarek prívarok čočková omáčka sosovica recept čočka nahusto šošovica recepty šošovicový prívarok čočka na kyselo videorecept sosovica na husto šošovicový přívarek čočková máčka cuketovy privarok šošovica na kyselo hrach na kyselo privarek hrach na husto hrách na husto recept recept sosovica recept na čočkový přívarek sosovica privarok

Suroviny: čočka, bobkový list, pepř, sůl, olej, mouka hladká, mléko, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Čočkový prívarok

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68KQ