Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované vepřové ražniči

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby marinování masa

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

23. 9. 2008 13:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 801 kJ / 908 kcal
Bílkoviny104,71 g
Tuky38,34 g
Vláknina11,56 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 460 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy32,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete použít jakékoliv vepřové maso, třeba i kýtu nebo krček, pokud není zrovna na řízek. Marináda maso dobře proleží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

11. 11. 2023 12:59

výborné

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 12. 2022 10:54

:-)<3:yes::-K

Kava 2

8. 12. 2022 20:53

Skutečně výborné. Najednou jsem neměla čas napichovat ražniči, tak jsem vše smíchala na pánvi a i tak to byla mňamka.

Santa Suzana21 Santa Suzana21

31. 8. 2022 20:49

monika: Ano,taky bych při´dala dijonskou hořčici..Máme rádi,hezky barevné..Přes noc to nechám uležet v dobrém koření a oleji.Je to mnamka..Zkusím někdy podlít tím pivem.Nejradši s bramb.kaší nebo štouchané brambory.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 4. 2017 21:49

Valis: děkuji :-).Marinády si většinou vymýšlím :-D

Valis Valis

27. 4. 2017 14:20

:yes::yes::yes: Dělala jsem dnes k obědu s menší obměnou - nacpala jsem tam ještě klobásu. Ta marináda je výborná <3

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 8. 2016 19:16

jahudka: ;-)

jahudka

4. 8. 2016 11:37

Paráda, já dělám podobně a při pečení podlévám pivkem, rodina se vždy oblizuje :-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2013 10:59

hanka: Hmm, to bude super příloha;-)

hanka

21. 4. 2013 09:22

Dnes bude k obídku. Nebudu ho péct, ale dusit a přidám žampiony, tím snad nic nepokazím. Jako přílohu jsem zvolila "Řecké patates" tady z topek:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2012 14:22

monika: určitě ne!!! Dala jsem, co jsem měla. Jen opatrně se solí. Raději pak přisolit. Klidně i tekuté čili, pokud máte rádi pikantní;-)

monika

20. 9. 2012 14:12

A kdybych trošku přidala dijonské hořčice, nezkazila bych to? My rádi ostřejší:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2012 14:08

monika: obyčejnou hořčici a majoránku sušenou. Ale kdybych měla čerstvou, určitě bych ji dala místo sušené;-)

monika

20. 9. 2012 14:04

Jakou tam dáváte hořčici, obyčejnou plnotučnou? A majoránka sušená nebo čerstvá? Děkuju za odpověď:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2010 14:11

krenkova moc děkuji;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ražničí ražničí recept marináda na ražničí ražničí vepřové stejky příloha k ražniči grilované ražniči marinované vepřové maso ražniči na špejli do trouby ražničí na grilu marinovaná vepřová plec ražniči v troubě vepřové ražničí recept recept ražničí ražniči z vepřového masa výborné ražniči ražničí na grilu recept vepřová plec ražničí ražničí vepřové ražničí recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, špek, mouka hladká, olej, petrželka, šťáva citronová, majoránka, hořčice, česnek

TopRecepty.cz

Marinované vepřové ražniči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Jg