Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 138 kJ / 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,55 g |
Tuky | 39,19 g |
Vláknina | 27,77 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 7. 2012 21:44
15. 7. 2012 17:13
10. 7. 2012 20:33
10. 7. 2012 18:02
10. 7. 2012 17:57
10. 7. 2012 17:20
10. 7. 2012 11:12
10. 7. 2012 09:27
10. 7. 2012 08:50
10. 7. 2012 06:43
9. 7. 2012 20:06
9. 7. 2012 19:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
17 nejoblíbenějších polévek, které nás spolehlivě zasytí i zahřejí. Kterou si vyberete?
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: jak zavařit papričky zavařování hlívy zavařování hlívy ústřičné jak zavařit chilli papričky řapíkatý celer recepty jak zavarit celer polévka z hlívy ústřičné a zelené papriky polévka z hlívy jak zavařit hlivu nakládání hlívy ústřičné jak zavarit chili papricky jak varit rapikaty celer zaváření řapíkatého celeru hlíva ústřičná zavařování hlíva ústřičná polévka s červenou paprikou zavařování hlívy ústřičné recepty z hlívy ústřičná zavařovaní řapíkatý celer polévka s červenou s paprikou recept polévka z hlívy ústřičné polévky recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, sádlo, vývar, mouka hladká, chilli paprika čerstvá, rajče cherry, kmín drcený, česnek, majoránka čerstvá, koření paprika gulášová, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, petrželka, sůl
Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qj80
12 názorů