Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská buchta

Pokud se řadíte mezi milovníky vláčných moučníků, jste tu správně. Bratislavská buchta je prolitá pudinkem a zakysaná smetana jí dodává svěží chuť. Na řezu vypadá opravdu skvěle a díky skořici i nádherně voní.

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby tuhnutí

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí)

12. 7. 2012 14:34

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie16 628 kJ / 3 974 kcal
Bílkoviny94,56 g
Tuky156,92 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 710 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy536,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jarus87 Jarus87

16. 5. 2023 08:49

Bratislavskou buchtu jsem neznala takže děkuji moc za receptík. Měla u nás velký úspěch tak budu dělat podruhé <3

janatka janatka

31. 7. 2022 21:48

Takové to buchty u nás letí, hlavně syn má rád pudinkové. Moc dobré.:-)

Lemurka Lemurka

20. 3. 2021 22:56

Pecička :yes: Zakysanou smetanu jsem měla 36% tuku :-8, promíchanou s jednou smetanou na šlehání <3
Nedietní, nicméně žravé :-Q

Lucie

18. 6. 2017 21:52

Výborná a rychlá buchta. I dětem velice chutnala a to jsou velmi vybíravé. Přidávám do oblíbených. :yes:

magdalenka magdalenka

11. 6. 2017 10:11

Dala som 2x puding čokoládový a smotanu tiež viac - 850 g, na vrch kakao...

loreal

10. 12. 2016 21:22

Vžborná <3,dávám bodík :-K:yes:

Hanka

16. 5. 2016 17:52

Vynikající buchta, budu péct častěji. Všem moc chutnalo.:yes:

petra

14. 2. 2016 23:26

Těsto se mi zdrclo :-( nevím, kde se stala chyba... jinak moc dobré :D :yes:

ivulinka ivulinka

16. 2. 2013 12:47

Super MAMA: buchtu jsem upekla přesně podle tvého receptu, jen cukru do těsta jsem dala 180 gr., dobu a i ntenzitu pečení jsem také zkrátila, byla by asi hodně vysušená, ale jinak to bude mňamka, je prima odležená.
Dovolila jsem si přidat ti sem dvě fotečky, snad nebudou vadit...;-) a bodík:yes:

NADEI

12. 7. 2012 19:49

Před pečením posypte buchtu pokrájeným ovocem a máte tisící první recept,je jich tu opravdu hodně,ale je moc dobrá tentokrát byla s jahodama a vychlazená osvěží

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta bratislavská buchta buchta z hodně vajec buchta bez cukru bratislavska buchta recept buchty buchty bez cukru buchta ze dvou vajec svěží buchta jak dlouho péct buchtu jak dlouho se pečou buchty buchty s kypřícím práškem doba pečení buchty recept na bratislavskou buchtu buchty s práškem do pečiva buchta bez vajec buchta s hodne vajec recept na buchty buchta rozbouřené moře peceme buchty

Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, kakao, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr skořice, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bratislavská buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E1VY