Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Darininy bodášky - pečené vdolky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 9. 2008 11:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 981 kJ / 3 820 kcal
Bílkoviny73,45 g
Tuky150,48 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 642 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy534,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z uvedeného množství jsem měla 24 vdolků. Příště 2 lžíce mléka nahradím rumem :)

Zdroj: časopis Apetit (mírně poupraveno)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PLÍŠKOVÁ BOŽENA

8. 11. 2014 15:52

no výbornéééééééééééééééé:-p:-p:-p:-p:-p

luxxxik

27. 3. 2012 10:41

Včera upečeny a všechny snědeny.Výborné přidávám bodík +1 a doporučuji....:-p:yes:

vanda

30. 12. 2009 21:11

Ladun Š., doufám, žes to nepsala ty, protože ten pravopis je otřesný. ;-)

Lada

27. 11. 2009 15:03

Moc dobré celá rodinka se oblizovala, ale místo strouhaného perníku sem dala skořici..skvělí recept...:-)

Iveta5

10. 10. 2009 16:58

Tento recept vypadá skvěle a tak ho dnes vyzkouším.:-))

Bibinka Bibinka

14. 6. 2009 21:01

Jaroušku, vítám tě mezi náma "babama"-no pár pravejch chlapů co umí perfektně vařit tady máme, tak si jim do party posílil počet a to je moc príma;-) Ať se ti tu líbí, jako nám všem a už se těšíme na tvoje nové recepty:yes:

Jaroslav Pisinger Jaroslav Pisinger

14. 6. 2009 20:43

:-(

Marta Marta

13. 3. 2009 22:27

Marcelo, jsem ráda, že si rodinka pochutnala ;-)

marcela

13. 3. 2009 20:31

Dík za dobrý recept rodinka si pochutnává,musí se ale pořádně nazdobit.

Marta Marta

16. 10. 2008 01:28

Jani, z friťáku už by to bylo zase úplně něco jiného :-D, koblížky :-D. Já neporadím, friťák nemám, nerada smažím ;-), ale třeba by to šlo.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2008 21:10

no a vlastně,ještě,co myslíte holky,jsou takové krásně kulaté,ve friťáku by to nešlo?:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2008 21:09

Marti,ale ten mák by taky asi nebyl marný!Ladi,já se mrknu na ten perník,ale myslím,že zrovna v Albertu není,zeptám se,uvidíme.;-)

Marta Marta

15. 10. 2008 20:57

Jani, s perníkem to bylo výborné, ještě jako tip v Apetitu uvedli obalit je v máku, ale perník určitě seženeš. Ještě jsem se teď podívala a píšou, že se dají studené napařit a pak znovu obalit :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2008 18:46

No,mrknu se,teď ale do trouby,peču tu jablečnou roládu od Terezky,tak jsem zvědavá,jak to budu rvát z toho papíru:-/

spagetka spagetka

15. 10. 2008 17:02

Jani, mrkni v Albertu, nebo v Kauflandu i v Penny ho mají.:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vdolky v troubě hrníčkové vdolky vdolky do trouby suché vdolky hrníčková kuchařka palačinky recepty-vdolky pečené rolády kynuté vdolky apetit recepty hrníčková kuchařka vdolky palačinky hrníčkový recept hrníčkový recept na palačinky vdolky-recept vdolky s makem hrníčkové palačinky nekynuté hrníčkové vdolky vdolky bez kynutí kynuté vdolky pečené bavorske vdolky videorecept pečené kynuté vdolky

Suroviny: droždí, cukr, mléko, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, kůra citronová, žloutek, máslo, máslo, perník strouhaný, cukr krupice

TopRecepty.cz

Darininy bodášky - pečené vdolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9Bp