Kančí guláš II.
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 0,35 g |
Vláknina | 5,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je výborný, možná, že jsem napsala postup příliš polopatě, ale pro začátečníky je to lepší. Masíčko je po dvojím zahřátí měkké. Zahřívám dvakrát proto, neboť nevím, jak byl kanec starý.
Nazvala jsem pokrm Kančí guláš II., protože už jsem tu jeden našla, ale je zcela jiný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2013 10:39
sindel.b:ano pre začiatočníkov je lepšie písať to do detailu, nemám rada takých, čo mudrujú, akoby padli z neba učení, nie každý varí od narodenia. takže určite diky, a čo sa surovín týka, ja si prečítam receptov viac, a potom si to nejak nakombinujem ako sa mi to hodí, a zrovna tento sa mi zdá fajn, a je jasné, že každý máme iné chute.
24. 1. 2013 23:46
pavel:Ahoj,vodu s moukou dávám místo jíšky(jíškou bych tam přidávala tuk,což je zbytečné), protlak není nic fuj a česnekovou pastu si dělám sama, když máš čerstvý česnek,je samozřejmě lepší.Nikomu svůj recept nevnucuji,každý tady receptíky uvádíme a je jen na čtenáři, jestli ho chce použít nebo ne. Přeju hezký večer.
4. 10. 2012 22:31
Petulle:
4. 10. 2012 22:19
sindel.b: bylo to kančí masénko...
4. 10. 2012 15:39
Petulle:Ahoj, mám radost, že gulášek chutnal a když není kanec, tak třeba hovězí maso, jak je vidět, na druhu masa skoro nezáleží, jen bych vyloučila kuřecí, krůtí apodobně. Někdo mi napsal, že píšu recepty dost polopatě,ale pro začátečníky je to dobrá pomůcka. Ahoj a ať se daří i s jinými receptíky.
4. 10. 2012 14:20
Teď sem ho zkusila a je úplně super... jen sem ho dělala z krkovice... přidala sem tam dvě čili papričky a bomba... to ani moc nevařim a i můj taťka mi řekl, že dlouho nic tak dobrého nejedl... děkuji za super recept...
26. 7. 2012 22:35
rebeka:
rebeka:Takže jsi to rozsekla, kanec a divočák je jedno,jak jsem si přečetla v odkazuhttp://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
rebeka:Takže jsi to rozsekla, kanec a divočák je jedno,jak jsem si přečetla v odkazuhttp://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
26. 7. 2012 22:00
sindel.b: tak teď jsem z toho jelen.. laň.. srnec..
http://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
http://vsechnyzviratkasveta.blog.cz/0810/prase-div...
26. 7. 2012 21:38
rebeka:Měla jsem napsat Guláš z divočáka.
Divoké prase je: kňour a bachyně
Prase domácí je: kanec a svině
Tak teď jsem to uvedla na správnou míru, jestli jsem někoho uvedla v omyl, ale běžné říkám divočákovi kanec a asi nejsem sama, že?
Divoké prase je: kňour a bachyně
Prase domácí je: kanec a svině
Tak teď jsem to uvedla na správnou míru, jestli jsem někoho uvedla v omyl, ale běžné říkám divočákovi kanec a asi nejsem sama, že?
26. 7. 2012 20:29
sindel.b: a ono to není jedno a totéžkanec je snad divočák, nebo se mýlím
26. 7. 2012 20:27
Dnes mě manžel poopravil, že to není kančí, ale z divočáka
26. 7. 2012 20:25
JP:No po staru se tomu taky říká kvásek,ale to je neodborně.Tím se nikdy v provozu nesmělo zahušťovat,ale několik let je to již povoleno
26. 7. 2012 19:41
Jsem netušil, že se u nás na vsi říká "záklechtka". To jsem v životě neslyšel.
21. 7. 2012 17:22
sindel.b: potěšení na mé straně, resp. v trávicím ústrojí
21. 7. 2012 17:19
rebeka:Gratuluji i k vylepšení dalšími ingrediencemi, dík za fotečky,jsem ráda, že se recept ujal
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 7 minutami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 12 minutami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 23 minutami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 32 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 49 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 1 hodinou
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 13 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: guláš z divočáka guláš z divokého prasete výborný guláš z divočáka guláš z divočáka recept kančí guláš recept na guláš z divokého kance výborný kančí guláš guláš z lane recept na guláš z divočáka gulaš z kance divočák guláš guláš s divočáka gulaš divočak kančí guláš recept recepty gulas z divočáka top recepty kanči guláš divoké prase recepty recept guláš z divočáka guláž z divočáka recepty z kančí krkovice
Suroviny: maso, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pasta česneková, sůl, pepř mletý, majoránka, mouka hladká, voda, rajče, paprika čerstvá červená,
Kančí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjlL
28 názorů