Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 705 kJ / 1 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,14 g |
Tuky | 93,07 g |
Vláknina | 22,56 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 141,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 7. 2012 17:43
19. 7. 2012 17:39
19. 7. 2012 17:25
19. 7. 2012 16:02
19. 7. 2012 15:53
všem vám děkuju za přízeň a zkuste někdo
Anna Kocikova: Ann, i mě chutná samostatně
19. 7. 2012 15:45
19. 7. 2012 15:36
19. 7. 2012 14:10
19. 7. 2012 14:00
19. 7. 2012 14:00
19. 7. 2012 13:59
19. 7. 2012 13:44
19. 7. 2012 13:43
spagetka:jo, špagi.. okounek má primovní masíčko
19. 7. 2012 13:38
19. 7. 2012 13:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 7 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 28 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Řekni mi, jaké ryby doma jíte aneb Společenské postavení ve starém Římě podle jídelníčku
Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Další recepty
Tématické fráze: okoun úprava okouna jak upravit okouna okoun recept recept na okouna jak na okouny stahování okouna recepty na okouna jak udělat okouna jak filetovat okouna jak připravit okouna okoun recepty okoun uprava mořský okoun okoun nilský na grilu recept na okouny okounek nilský recepty okoun stahování recepty z okouna recepty okoun
Suroviny: filet okouna nilského, sůl hrubozrnná, pepř mletý, tymián sušený, cibule, česnek, okurka čerstvá, brambory, máslo, šťáva citronová, olej olivový, cukr, víno bílé, jogurt bílý, žloutek, kopr čerstvý
Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Vkv
15 názorů