Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené cannelloni se špenátem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 7. 2012 20:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 112 kJ / 983 kcal
Bílkoviny37,33 g
Tuky61,17 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 571 mg
Sodík 335 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy63,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 7. 2012 14:44

Lemartinko, moc pěkný a stojí to za 9.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 7. 2012 11:51

Leni s chutí bych si nabídla:-8Máš to krásně a úhledně naservírované:-K+8:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 7. 2012 23:23

Leni, nejen luxusní foto;-):yes:

magdalenka magdalenka

19. 7. 2012 21:26

rebeka:jo.

rebeka rebeka

19. 7. 2012 21:21

magdalenka::-D:-D:-D že by;-):-?:-D

magdalenka magdalenka

19. 7. 2012 21:20

1974andrea:ty si na vine, prebytky donesiem!

1974andrea 1974andrea

19. 7. 2012 21:19

magdalenka:Nene, díky, my si dáme radši něco od masa a mangoldu jenom trošku:-D. Já mám 7 rostlin a stačí;-)

magdalenka magdalenka

19. 7. 2012 21:10

rebeka: mne sa zdá, že špenát je trochu "trávovitejší"? Alebo v tom mrazenom je veľa posekanej trávy???

magdalenka magdalenka

19. 7. 2012 21:08

1974andrea: Zajtra odchádzam do Čiech, nechceš priviezť??? :-D:-D:-D
A čo je to pár rostlinek v tvojom ponímaní???

1974andrea 1974andrea

19. 7. 2012 20:59

Leni, také dělám velmi podobně, do špenátu dávám ještě ricottu:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

19. 7. 2012 20:57

magdalenka:Já ti říkala, že si máš dát jenom pár rostlinek:-D

rebeka rebeka

19. 7. 2012 20:43

magdalenka: já bych řekla, že opravdu není v chuti rozdíl mangold nebo špenát.. mangold se mi zdá jemnější, nebo jak to říci;-)

rebeka rebeka

19. 7. 2012 20:38

takto nějak velmi podobně dělávám lasagne, tam ovšem ještě přidávám mleté maso;-) tohle vypadá úžasně:yes::yes:

magdalenka magdalenka

19. 7. 2012 20:29

varilamyskakasicku: čo s ním, keď rastie, že nestíhame konzumovať??? ;-)Plus je zdravší ako špenát a v hotovom jedle nepoznať veľmi rozdiel...

nofrona

19. 7. 2012 20:28

:-p:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: canelloni se špenátem a ricottou cannelloni plněné špenátem caneloni caneloni se špenátem canelloni se špenátem zapečené caneloni cannelloni plněné masem a špenátem caneloni s ricotou a špenátem caneloni plněné masem a spenátem spenatove cannelloni caneloni plněné špenátem zapečené canelloni se špenátem plněné caneloni cannelloni plnene spenatem a ricottou recept plněné caneloni zapečené cannelloni plněné cannelloni špenátem canellone se špenátem canelloni plněné špenátem caneloni se špenátem a ricotou

Suroviny: cannelloni, máslo, mouka hladká, mléko, cibule, česnek, rajče sekané, sůl, pepř, špenát, žloutek, sýr mozzarella

TopRecepty.cz

Zapečené cannelloni se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6qG