Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

20. 7. 2012 18:52

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie4 027 kJ / 962 kcal
Bílkoviny71,75 g
Tuky62,39 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,72 g
Sacharidy26,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lišky i jiné houby mi přivezl náš kamarád, tak jsem polovinu lišek využila na játra, která jsem měla v plánu udělat dneska k obědu. Je to moc dobré a chuť jater a lišek je báječná-manžel játra nijak nemusí, ale na toto si moc a moc pochutnal!

Příloha: šťouchané brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

29. 8. 2014 09:29

Pako: děkuji za chválu a je moc ráda, že chutnalo:yes:;-)

Pako

27. 8. 2014 15:38

No,Bibinko,recept je to skvělý.:-pU nás lišky rostou pomálu a náhodou jsme včera byli na trojzemí a v Polsku prodávali krásný malý lištičky,tak jsme koupili a dnes do toho tvýho receptu šli a fakt super:-!:-!:-!:yes::yes::-D

suslajda suslajda

21. 7. 2012 19:55

Co dodat játra a houby:-p:-p:yes::yes:+14

Kubina Jirka

21. 7. 2012 15:22

Tak do tohodle jdu:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

21. 7. 2012 10:03

Janinko. Dobrá kombinace. Ty Lišky se hodí. Neudělají bláto jako jiné houby. Dobrej nápad. Jen mne mrzí že na našich místech je lišek pomálu. Snad by to šlo i s holubinkami. Ty taky moc nešlemujou. + bodík 13

Bibinka Bibinka

20. 7. 2012 22:36

Všem vám děkuji za pěkné komentáře;-):yes:

savlinka savlinka

20. 7. 2012 21:17

mlsoun:MĚ V TÝDNU DONESL SOUSED PLNOU MISKU ;-)LIŠEK;-)

BILKOVAI BILKOVAI

20. 7. 2012 21:14

Bibinko, máš to krásný. Játýrka máme moc rádi a ta Tvoje verze je velmi lákavá:-p:-*:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 7. 2012 20:32

Jani, krásný receptík, na houby jdeme zítra, ale nevím, nevím,:-S ráda bych, teď jsi mne navnadila:-K:yes:

mlsoun

20. 7. 2012 20:18

Bibinka:v lese?tam je sucho jak na Sahaře

Bibinka:

rebeka rebeka

20. 7. 2012 20:13

Bibinka: noo, jak kde:-//:-S :-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

20. 7. 2012 20:10

mlsoun:Mlsoune, no přece v lese:-D a letos je jich hodně;-)

mlsoun

20. 7. 2012 20:02

T:yes::-tak tohle vypadá hodně jedle,jen kde vzít lišky

rebeka rebeka

20. 7. 2012 19:32

:-//:-// lišky joo:-//:-? spíš uvidím živou, než houbu:-//
ale máš to luxusní;-):-p:yes::yes:

savlinka savlinka

20. 7. 2012 19:01

WOUUUUU BIBI skvělééééééééééééé:yes::yes::yes::yes:to bude brzo u nás také;-):yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zauzene brambory jatýrka recepty drubezi jatyrka jatra s liskama jatra s liškami játra na liskach recept rolada z liskama jatýrka na houbách zauzení liskovi testo jak se dela

Suroviny: játra kuřecí, houby lišky, cibule, česnek, slanina, kmín drcený, pepř, nať celerová, pažitka, olej, sůl

TopRecepty.cz

Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AWGO