Pečená vepřová žebírka na medu
Vepřová žebírka se již dávno přesunula z běžných polévek a vývaru na gril nebo do pekáče. Dobře okořeněná a upečená žebra jsou lahůdkou a chutnají dětem i dospělým. Použití medu se navíc postará o nasládlou lesklou křupavost.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 435 kJ / 1 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,62 g |
Tuky | 100,42 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 14,30 g |
Sacharidy | 98,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší je použít 500 ml SOY SAUCE světlou, je chuťově nejlepší.
Já používám i koření hoi-sin a kung-pao.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2012 12:35
8. 8. 2012 13:54
31. 7. 2012 19:45
31. 7. 2012 13:25
31. 7. 2012 13:01
31. 7. 2012 11:29
31. 7. 2012 10:42
31. 7. 2012 09:42
31. 7. 2012 09:08
31. 7. 2012 08:37
Dávám bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 minutami
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 3 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Jak připravit pečené jedlé kaštany. Můžete je péct v troubě, na grilu i na pánvi
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Další recepty
Tématické fráze: vepřová žebírka na medu pečená žebra na medu marináda s medem na vepřová žebra pečená veprova žebra na medu pečené vepřové žebra na medu žebírka na medu vepřové žebírka na medu pečená žebra na medu recept žebírka s medem vepřové žebírko na medu vepřová žebra na medu marinády na vepřová žebírka pečená vepřová žebírka pečená medová žebírka nejlepsi pecena zebirka nejlepší žebírka žebra pečená v medové marinádě pečena žebra s medem marináda na vepřová žebírka žebra na medu
Suroviny: žebra vepřová, česnek, omáčka sojová, sůl, pepř bílý mletý, koření grilovací, med
Pečená vepřová žebírka na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L0og
10 názorů