Domácí pizza II.

amarcha Kuchařka:

Doba přípravy: 60 2 porce Pizzy 3 názory

32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

Těsto na 1 dávku 2 pizzy nejlepší je dělat tak dvě dávky:
kvasnice 20 g
lžička soli
lžička cukru krystalu
200 g hladké mouky
2 lžíce oleje
125 ml mléka
Podklad:
Olivový olej a v něm rozmačkaný česnek
rajčatový protlak
šunka
salam
syr
zelenina
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme si kvásek: do teplého mléka rozdrtíme kvasnice, přidáme cukr, sůl, olej a promícháme, přisypáváme mouku až vznikne vláčné polohusté těsto. Zakryjeme čistou utěrkou a necháme nakynout.

  2. Poté si těsto rozděláme na díly a každý díl vyválíme válečkem na plech (podsypáváme moukou pokud je potřeba). Pizzu na plechu potřu olejem s rozdrceným česnekem a potřu kečupem a pak už libovolně kdo má co rád, suroviny (žampiony, kukuřice, vajíčka, šunka, sýr, hermelín, zelenina, koření) a dáme péct. Není přesná doma jak dlouho péct musíte kontrolovat podle okrajů a surovin každá pizza se peče jinak dlouho.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí pizza II.

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo