Bryndza v cuketovém kabátku

nofrona Kuchařka:

Doba přípravy: 10 min. 4 porce Ostatní 35 názorů

514
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Suroviny

1 cuketa
200 g bryndzy
200 g uzená klobása
2 pl medvědího česneku
4-8 plátků šunky
olej
pepř
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cuketu si umyjeme a nakrájíme podélně na 0,5cm plátky.

  2. Bryndzu dáme do misky, přidáme nasekaný česnek a na kousky nakrájené maso, zamícháme.

  3. Vytvoříme 4 bryndzové kuličky, ty obalíme šunkou a plátky cuket, zafixujeme párátky, vložíme do olejem vymazaného pekáčku.

  4. Posypeme namletým barevným pepřem.

  5. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C 20 minut.
    Jako příloha jsou http://www.toprecepty.cz/recept/28662-nove--brambory--zapecene-v--okorenene--zakysane-smetane/.

Poznámka

Medvědí česnek mám nakrájený v mrazáku ;-)

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bryndza v cuketovém kabátku

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Brynzu znám roky jako brynzu;-)na slováky ani rumuny si nehraji:-Da receptík se mi moc líbí:-p:-S+14:yes::-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    já brynzu i brynDzu ( už vím, nechala jsem se poučit:-8;-):-D ) miluju, toto se mi líbí moc a moc:-K:-K :-):yes::yes:

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    Tonda:Jsi šikulka;-), myslím, že určitě.
    Hurá, neb;-)ude krveprolití;-):-D:-D
    Hlavně to moc nedotláčej, ať tam nenecháš palec:-O:-D:-D

    Odpovědět

  • Tonda Tonda

    nofrona: Ještě mám dotázek, když vyndám tu zarážku z elektrickýho nářezáče, nepůjde to tam taky ukrojit:-? To bych pak jen otřel, nožem riskuji svoji krev:-O:-D:-D

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    :-D:-))Tonda:

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    Tonda::yes::-D:-D

    Odpovědět

  • Tonda Tonda

    nofrona: Já si fakt myslel, že je na to nějaký udělátko:-D Ale mamka mi vždycky říkala, když něco nevíš tak se zeptej "líná huba holý neštěstí":-D:-D
    Vyzkouším a hlavně aby to bylo plátek cukety a ne mýho prstu:-O:-D:-D

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    Tonda:
    Jakmile na dotaz přijdu, tak odpovídám;-):-K
    Krájela jsem plátky cukety ostrým nožm;-), přeju ať se zadaří.

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Tonda:Tondo, já dělám plátky normálně nožem, půl cm určitě ukrojíš;-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Hezky připravené jídlo, i když já moc bryndzu nemusím;-):yes:

    Odpovědět

  • Tonda Tonda

    Zkusím štěstí i tady, čím se dělají ty plátky:-? Fotečka toho nářadíčka by nebyla? Nebo se to dělá nožem, ale to si nemyslím:-K

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

    :-p:yes: krása:-K

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    Jana Remkova:Díky. Používám cuketky co nejmenší. Jadérek tam zase tak moc není a mě ani nevadí. U smažené jo, ale tady ne a když ji dělám na sádle s kořením, tak je tam mám ráda;-).

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Čumím jak puk. To je nádhera!! Jenže si nejsem jistá, že bych zvládla ty plátky z cukety. Co ta jádra? Ty necháváme?? Nádhera a kdybych mohla, dala bych ti více plusů.:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • maris maris

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo