Ďáblova kapsa

nofrona Kuchařka:

Vepřové maso 16 názorů

515

Suroviny

vepřová kýta (krkovice, plecko)
sádlo (olej)
2 cibule
1 Hermelín
4 pálivé papriky
200 g salámu Horal
koření Argentina
chilli omáčka Sriracha
hladká mouka
500 ml vývaru
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si maso nakrájíme na řízky, maso z obou stran okořeníme kořením Argentina a naklepeme. Řízky naskládáme na sebe a zabalíme do potravinářské fólie, utáhneme a dáme odležet do lednice, nejlépe do druhého dne.

  2. Papriku si očistíme a nakrájíme na hrubší kostky. Salám a hermelín nakrájíme na plátky.

  3. Maso si rozložíme a poklademe částí papriky (co se nevejde, necháme pod maso), hermelínem, salámem a zakápneme chili omáčkou. Přeložíme, zafixujeme párátkem a obalíme v hladké mouce.

  4. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno a necháme na sádle zesklovatět, přidáme balíčky masa které ze všech stran opečeme, podlejeme vývarem, nasypeme papriku a pod poklicí dusíme do měka.

  5. Podle chuti můžeme přidat chili i do omáčky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ďáblova kapsa

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: sriracha recept pálivá chilli omáčka sriracha sriracha omáčka, recept sriracha recepty sriracha omáčka recept recepty se srirachou recepty na omáčku sriracha recept na domácí omáčku sriracha recept sriracha sniracha recept salám horal recepty s kořením sriracha dablova kapsa-recept dablova omacka recepty dablovi platky chili sikulka veprova rostenka

Zapomněl/a jsem heslo