Ďáblova kapsa

nofrona Kuchařka:

Vepřové maso 16 názorů

515
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Suroviny

vepřová kýta (krkovice, plecko)
sádlo (olej)
2 cibule
1 Hermelín
4 pálivé papriky
200 g salámu Horal
koření Argentina
chilli omáčka Sriracha
hladká mouka
500 ml vývaru
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si maso nakrájíme na řízky, maso z obou stran okořeníme kořením Argentina a naklepeme. Řízky naskládáme na sebe a zabalíme do potravinářské fólie, utáhneme a dáme odležet do lednice, nejlépe do druhého dne.

  2. Papriku si očistíme a nakrájíme na hrubší kostky. Salám a hermelín nakrájíme na plátky.

  3. Maso si rozložíme a poklademe částí papriky (co se nevejde, necháme pod maso), hermelínem, salámem a zakápneme chili omáčkou. Přeložíme, zafixujeme párátkem a obalíme v hladké mouce.

  4. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno a necháme na sádle zesklovatět, přidáme balíčky masa které ze všech stran opečeme, podlejeme vývarem, nasypeme papriku a pod poklicí dusíme do měka.

  5. Podle chuti můžeme přidat chili i do omáčky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Ďáblova kapsa

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo