Velká banán(báb)ovka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 563 kJ / 4 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,24 g |
Tuky | 110,77 g |
Vláknina | 25,40 g |
Cholesterol | 894 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 753,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tahle bábovka je opravdu VELKÁ ;-)
Myslím, že by šly použít i jiné ořechy nebo mandle. Poloviční množství mouky se dá taky různě obměňovat (myslím, že špaldovka by tomu vyloženě sedla!)
Hledala jsem pečlivě, stejná banánová tu není...aspoň doufám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2012 21:33
Anna Kocikova: forma je po babičce a peče se v ní snově děkuju!
14. 8. 2012 19:07
Fajn bábovečka+4a moc hezká forma
14. 8. 2012 18:34
14. 8. 2012 16:58
Špaldovku už používám vlastně na všechno, je moc dobrá. Bábovka vypadá velmi dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 42 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: recepty z banánu bananbabovka bábovka s banány velka babovka z bananu banan banány recepty velká bábovka s banány banány v v receptech tvarohová od babičky ovka jak vyklopit bab ovka
Suroviny: bílek, cukr krupice, šťáva citronová, žloutek, ořechy mleté, smetana, banán, mouka hladká, mouka celozrnná, prášek do pečiva
Velká banán(báb)ovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8RZ
4 názory