Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 8. 2012 13:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 038 kJ / 965 kcal
Bílkoviny29,02 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,91 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 7,53 g
Sůl20,18 g
Sacharidy27,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

23. 8. 2012 22:28

Dooga:Vašíku díky, rozdělila bych se;-):-K

Dooga Dooga

23. 8. 2012 21:58

Co k tomu říct? Vše podstatné bylo již řečeno.Prostě PARÁDA. Mohu jen závidět a tobě popřát dobré chuti.:yes:

1974andrea 1974andrea

23. 8. 2012 18:46

monikaK:Mončo, vždyť víš, že mám hodný sousedy;-). Díky:-K

monikaK

23. 8. 2012 18:15

1974andrea:čéče,kam ty na to maseno pořád chodíš!blednu závistí:-8:-D;-).Opět NÁDHERA!!!!!:yes::-p

1974andrea 1974andrea

21. 8. 2012 14:26

Jana Remkova:Jani, dík. Ale jak píšu, může se udělat určitě i z panenky nebo palců;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2012 14:24

Jéé, to bylo tak rychle v Top-10, že mi to uteklo!!:-O Nádhera! Všeobecně všem závidím zvěřinu!! Krásná práce, Andreo;-):yes:

1974andrea 1974andrea

20. 8. 2012 12:50

Dana61:Dančo, aspoň je vidět, že vám chutná:-D. Zkus určitě, je to náramná dobrota:-p

Dana61

20. 8. 2012 12:43

to je luxus :yes::-D vše mám, jenom to masiko néééé:-// vždyť mi jsme ztrestali i tu panenku - koupím a pošmákneme si:-p

1974andrea 1974andrea

18. 8. 2012 19:58

Děkuji za další komentáře, moc mě potěšily:-K

chocolate chocolate

18. 8. 2012 18:43

Nádhera:yes::-8

Ivana Ch

18. 8. 2012 14:55

Andrejko báječný recept:yes::yes::yes:, tu práci s odblaněním Ti vůbec nezávidím, já dělala miulý týden srnku a hrála jsem si s ní skoro dva dni.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 8. 2012 14:30

Veronika.Hrozna: A jo, neprovokuj,s těmi liškami,je sucho nerostou !!!!!!!!!!!!!:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 8. 2012 14:28

1974andrea:Musím souhlasit ,já to dělám stejně a maso je bez jakýchkoli nežadoucích pachu.Zajíce i odblaňuju a ořežu všechen tuk a ze zadních nohou také tukový váček na kloubu ,to smrdí nejvíce.Když je čas i ostatní divočinu před uložením odblaním.:yes:

suslajda suslajda

18. 8. 2012 14:10

Andrej to je nádhera tu práci Ti nezávidím, ale stojí to za to divočinu taky občas seženeme vím, že je to dobré masíčko tak můžu dát s klidem bodík+19:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

18. 8. 2012 11:02

Děkuji vám všem za tolik krásných komentářů.:-K:-8:-* Myslivce nemám doma, ale o několik domů dál a dokonce hned dva, takže o zvěřinu nemám opravdu nouzi:-)). Vozí kance, vysokou, kachny a bažanty. Pokud se zvěřina ihned naporcuje a zamrazí nebo zpracuje, vůbec není cítit. Dříve se nechávalo všechno uležet, pamatuji si na bažanty v zimě za okny, ale pokud je takový bažant nebo kachna uvnitř včetně vnitřností rozstřílená, začne se kazit a pak chytá maso opravdu někomu nepříjemnou pachuť. Já raději všechno hned čistím a nikdy se mi nestalo, že by maso bylo něčím nežádoucím cítit;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: sika recept zverinovy hrbet recepty sika sika recepty jelinek sika recepty guláš z jelínka sika hřbet z koloucha recepty ze siky kolouch hřbet jelen s liškami sika hrbet sika hřbet recept recept sika kolouch hřbet recepty gulas z koloucha srnčí hřbet na líškách recept na hřbet z vysoké zadní noha srnky recept jelinek sika jelen sika hřbet recept

Suroviny: hřbet kančí, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, jalovec, sůl, olej, houby lišky, slanina, máslo, bujón, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4VAg