Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený jehněčí hřbet

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

17. 8. 2012 15:28

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie975 kJ / 233 kcal
Bílkoviny7,78 g
Tuky1,39 g
Vláknina20,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy42,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

4. 5. 2013 18:32

Šárik: Môj dedko vždy vravel, že Pán Boh to stvoril nato, aby sme to jedli. Len žiadne zvieartko nesmie pri zabíjaní trpieť.
Ja nie som mäsožrút, mäso jem max 1x týždenne, ale vyberám mäso zdravšie, takže nie bravčové. Jahňa máme z domáceho chovu, vyrastené na trávičke. ;-)

Šárik

4. 5. 2013 10:31

Jehňátko je moc moc mňam...taky je mi líto když to zabíjí, ale když já jsem hrozný masožrout. Táta je chová, tak holt se pak musí zabít, když je není v zimě kam dát a čím krmit, když tráva neroste.

niko

18. 8. 2012 13:59

Jehnatko ;-(:no:

senky senky

18. 8. 2012 06:25

To bych si nechala líbít:yes::yes: jehněčí jsme neměli, už ani nepamatutju;-):-O ale rodiče naší stínové nevěsty ovce chovají, tak snad :-8:-D:-D

nofrona

17. 8. 2012 20:29

Nádhera:yes::yes:

Irrena Irrena

17. 8. 2012 19:18

To je zas dobrota:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

17. 8. 2012 19:02

:-O:-O šmárjá panno:-O:-O a já se cpu salátem:-//:-D:-D
Terízku, paráda:-p:-p:-K:yes::yes:

tejaja tejaja

17. 8. 2012 19:01

spagetka: Laďka, jahňa sme kupovali priamo zo salaša :-D Bača podrezal, rozdelil, bolo čistučké ako lusk. My sme len naporcovali na porcie a šup do mrazáku :-D;-)

Všetkým ďakujem :-8;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 8. 2012 18:02

Pěkný receptík:-p;-):yes:

spagetka spagetka

17. 8. 2012 17:55

Dodej jehňátko a jsem tvoje, fakt, tu sehnat jehněčí jest zázrak, no pověřím řezníka, prý zátraky dělá ;-):-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

17. 8. 2012 16:47

Tejajko, takové maso se mi doposud nedostalo do úst, ale dobré to bude a máš to pěkný;-) Dávám ti 3.bod:yes:

Jikotka Jikotka

17. 8. 2012 16:47

To musí být velká dobrota :-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K

Colombo65 Colombo65

17. 8. 2012 16:33

Maso od kosti je to nej, nej co znám. Super;-);-);-)

jarka skrobakova

17. 8. 2012 15:31

:-O:-p:-p:yes::yes::-)) pěkný rcp:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí hřbet jehněčí hřbet recepty jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí hřbet recept recept na jehněčí hřbet jehněčí hřbet s kostí recepty pečené jehněčí jehněčí hřbet na česneku pečená ovce recepty na jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet recepty jehněčí hřbet ovčí hřbet recepty z ovce jehněčí hřbet v celku jehněči hřbet s kostí pomalu pečené jehněčí jehněčí hřbet, šalvěj ovci hrbet recept peceny hrbet

Suroviny: hřbet jehněčí, česnek, bazalka čerstvá, šalvěj, cibule, mrkev, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Pečený jehněčí hřbet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Wp2