Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná veka II.

Toto výborné pohoštění vypadá krásně na pohled. Veku vydlabeme a naplníme směsí másla, sardelové pasty, hořčice, salámu, sýra, kyselé okurky, vajec a červené papriky. Náplň můžeme vyladit podle své chuti.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

6. 10. 2008 22:03

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 730 kJ / 2 087 kcal
Bílkoviny77,45 g
Tuky182,49 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 3,84 g
Sůl9,17 g
Sacharidy31,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sendvič takto môžeme plniť ľubovoľnou náplňou, podľa vlastnej chuti. Základom je vždy maslo a striedka z veky. Zbytok pridáme podľa chuti, napr. hrášok, mrkvičku, všetko krájané na drobné kocky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jajiti

26. 6. 2013 21:21

děkuji za recept, měl úspěch, ale místo veky jsou použila párty večky z Globusu, dobrotka!!!§:yes:

Ivuna

29. 12. 2011 14:26

Tak tenhle recept jsem dlouho hledala dávám bodík:yes:a na Silvestra připravuji:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 7. 2011 18:00

:-p+6:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 2. 2010 11:55

Tejajo,tohle vypadá opravdu zajímavě to chce opravdu vyzkoušet,recept si ukládám a dávám bod:yes:;-):-K

Bibinka Bibinka

25. 1. 2010 16:38

Tejajo, to je ale nádhera:-Kdíky náhodným receptům jsem to našla, jinak bych o tom ani nevěděla a to by byla škoda;-)dávám ti boda:yes:

tejaja tejaja

2. 11. 2009 11:30

Dostala som mailom odkazy, že k tomuto recptu boli pridané nové komentáre. Ale tu nie sú, kde zmizli ???? :-O:-O:-O
1. u Vašeho receptu Plněná veka je nový komentář, napsal(a) ho uživatel(ka) mana (neregistrovaný/á) - 1.11.2009 o 19,30 a
2. u Vašeho receptu Plněná veka je nový komentář, napsal(a) ho uživatel(ka) BILKOVAI - 1.11.2009 o 19,33.
Ostal tu len jeden komentár od Iviny.:-S

Ivina Ivina

1. 11. 2009 21:26

Tuto plněnou veku už dělám léta,většinou na vánoce a moc nám chutná.

Olina-preclik Olina-preclik

7. 10. 2008 22:38

Já netvrdím, že to kopíruješ, jen mi napadlo, že jsi zapomněla, že už tu je a pod stejným názvem. A tak znovu nabádám, aby se každý, kdo vkládá recept podíval, jestli už tu stejný nebo hodně podobný není. Jinak se tyhle stánky dostanou do stejných potíží jako mnohé jiné před nimi. Osobně mi to je fuk, jestli tu budou tytéž recepty několikrát, to mi věř. Ale znovu tvrdím, že je jednodušší rozkrojit veku uprostřed, je tam nejširší a lépe se to dlabe. Ale opět, ať si ji každý rozkrojí, kde chce, já nikomu svůj názor nevnucuji. Olina

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 10. 2008 22:12

No,to by asi šlo,Trezko a asi by to bylo jednodušší,noooo,tak uvidíme.Jestli to udělám a povede se mi to,slibuji,že ti pošlu na email foto,abyste se s rodinkou zasmáli,ale myslím,že to zvládnu:-p:-D

tejaja tejaja

7. 10. 2008 19:29

Teraz ma napadlo Janka, ak by ti to predsa len nešlo, odrež oba konce a polovicu vydlabeš z jednej strany a polovicu z druhej strany. Konček aj tak zješ sama, nedéš hosťom:-D

tejaja tejaja

7. 10. 2008 19:26

Preclíku, tak som ti sfotila tie recepty zo Života, mám ich zviazané do knihy, aby si mi verila, že nemám zapotreby kopírovať tvoje recepty, mám dosť svojich:-D Len tie recepty zo Života mám zviazané 4 knihy a zvyšné mám nalepené. Oni potom zmenili formát receptov a už to nejdde zviazať:-D

tejaja tejaja

7. 10. 2008 19:15

Preclíku, nerežem cez veku, pretože je to potom na reze krajšie, je to v kuse. Striedku vyberám tou dlhou väčšou lyžicou, ktorá je určená na servírovanie, ide to pekne. Vybusna to presne vystihla, dá sa to urobiť dopredu a prvý raz som to robila ešte za slobodna, teda pred 35 rokmi, vtedy ten recept bol uverejnený v časopise Život:-D Robil to každý, volalo sa to aj Polnočný chlebíček, pretože sa to robilo namiesto chlebíčkov na Silvestra:-D

vybusna vybusna

7. 10. 2008 10:10

preclik...aj ja veku rozrezem v strede a tak dlabem. ked mal promocie moj brat, tak sme takto plnili veky roznymi naplnami, vtedy pred 20 rokmi boli velmi moderne. teraz ich robievam bezne na ranajky...hlavne ked pride dcera s manzelom ...daju sa urobit dopredu .

Olina-preclik Olina-preclik

7. 10. 2008 10:00

Přesně tuhle veku jsem před časem vložila já, jen bez obrázku. Ještě jsme se dohadovaly, jakže jí rozkrojím. Asi by měl někdo dohlížet na duplicitu receptů. Já jí jen na rozdíl od tebe rozkrojím uprostřed, ne na kraji. Líp se dlabe.

jollka jollka

7. 10. 2008 08:55

Vypadá to moc hezky musím pochválit:yes::-p:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: plněná veka plněná veka recept recept na plnenou veku zapečená veka zapečená plněná veka recepty plněná veka plnene veky co z veky recepty zo života plněná chlebíčková veka recept plněná večka recepty z veky recept plněná veka plněná zapečená veka veka plněná plněná veka zapečená plneny sendvic co uvařit z veky plněná chlebíčková veka rolada veka

Suroviny: veka, máslo, pasta sardelová, hořčice, cibule, salám měkký, sýr tvrdý, okurky sterilované, vejce, paprika čerstvá červená, sůl

TopRecepty.cz

Plněná veka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kqj