Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky v"Hrašce"

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

27. 8. 2012 22:49

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 679 kJ / 879 kcal
Bílkoviny44,35 g
Tuky24,30 g
Vláknina21,91 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,19 g
Sůl7,48 g
Sacharidy110,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme Hrašku, maso po vyjmutí a osušení z marinády obalujeme přímo v jemné strouhance do které přidáme trošku soli, 1pl hladké mouky, 1pl lněného a sezamového semínka a 1kl červené sladké papriky.Tuto směsku používám i na řízky z vepřového masa, většinou z krkovičky.

Dodatečně pro zájem o Hrašku přikládám odkaz,kde lze zakoupit,případně objednat tento produkthttp://www.hraska.cz/index.php/kde-nakoupit/intern...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 2. 2017 10:39

miroslav: Já jsem postupovala podle návodu na sáčku s Hraškou( na těstíčko 120ml vody+80g hrašky),semínka jsem si přidala:-)
Mrzí mě,že se Vám to nepovedlo:-(Chyba může být v pánvičce,je taky možné,že jste měl málo rozpálený tuk...mě se někdy přichytává ke dnu i obyčejný trojobal.
Děkuji za komentář i dotaz:-KSnad příště,pokud ještě nějaké bude,se Vám řízky podaří usmažit bez problému:-8

miroslav

25. 2. 2017 17:27

Obalil jsem kuřecí prsa v hrašce husté jako hořčice ale těstíčko se mi připalovalo na dno pánve,zkusil jsem to ještě jednou a bylo to to samé,kde jsem udělal chybu,poraďte.

AniCiz

6. 1. 2013 13:55

:yes:..jako vždy skvělé dílko,krásné foto:-K:-K:-K

suslajda suslajda

29. 8. 2012 16:25

tak to musí být dobré v Hrašce už jsem taky obalovala:yes::yes:+15

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 8. 2012 14:18

Dana61::-D:-D:-DDanuško díky za komentík i upozornění;-)Vidíš to mě nenapadlo,že by to mohlo být chápáno i takto:-DJdu na to-každý jsme jednou začínali:yes::-K

Dana61

29. 8. 2012 13:41

Aničko, řízečky vypadají a chutnějí náramně:yes::-D hrašku už jsem také vyzkoušela a rodina ji přijala bez námitek (jen já tam tu trošku česneku prostě cítím a je mi nedobře - no nic nebudu to polykat)
Aničko prosím oprav si tu dobu smažení máš tam 10x10 minut zkušení pochopí, ale začínající kuchařinky budou ty řízečky 10x obracet a smažit 100 minut.Díky:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 8. 2012 18:48

Ani nevíte,jak jste mě všichni svými velice hezkými komentáři potěšili:-8:-K:-K:-KMoc děkuji:yes:
Jani R.já ty semínka používám moc často do obalovky i do jiných jídel.Moc nám chutnají a je to takové barevnější:-8:-)
Rebi,nemám slov:-8:-8Dostala jsi mě;-)děkuji Ti:-K
Hraška je hraška jak píše Janka R.:-))Dokud jsem neznala Toprecepty,neměla jsem ani páru,že něco takového existuje:-8Pak jsem ji tady v několika receptech viděla,ale v obchodech nikde.Narazila jsem na ni až na srazu Topreceptů v Koměříži ve Květné zahradě na Framářských trzích.Měli ji i v kilovém balení a já nenasyta jsem se ulakotila a Hrašku na obalování jsem si koupila 2 x a 1 kilečko na zahušťování.Je to fakt bomba a mě se s ní velice dobře vaří:yes:
Do poznámky pod receptem jsem ještě teď dodatečně přidala odkaz,kde se dá sehnat.Jinak jsem se ptala i u nás v lékárně-je možnost si objednat i u nich a do dvou dnů je dodání.Tak vyzkoušejte lékárny v místech svého bydliště.
Jinak ještě k receptu samotnému-zkoušela jsem takto smažit i vepřové řízky,ale ty se musí dělat o něco dýl a těstíčko tvrdne,tak nedoporučuji.Jedině z minutkového vepřového,ale to je zase podle mě škoda na takovou úpravu:-)
Ještě jednou všem moc díky:-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

28. 8. 2012 18:07

Aničko, hrašku neznám, ale musím se po zhlédnutí tvých fotek po ní podívat. Máš je strašně žravé:-p:-p:-p:yes:

ivulinka ivulinka

28. 8. 2012 17:41

Aničko, oči mi přitáhla tvoje moc zdařilá fotka, o kvalitním papání na ní nepochybuji:yes::-)

Colombo65 Colombo65

28. 8. 2012 16:39

:yes::yes::yes:

Markitek

28. 8. 2012 15:00

Jaaja:aha, to se můžu také podívat, dík :yes:

Jaaja Jaaja

28. 8. 2012 14:58

U nás mají hrašku jenom ve zdravé výživě

Markitek

28. 8. 2012 14:55

ahoj, chci se zeptat, ve kterém oddělení supermarketu to tak hledat, vůbec to neznám a mám na to chuť;-)

rebeka rebeka

28. 8. 2012 12:00

Anni, toto bude náramná dobrota:-8:-p:-):yes::yes:
vynikající suroviny na marinádu:yes::yes: pikantéerie náramná, můj oblíbený zázvor nechybí;-) a Hraška je skvělá:yes::yes:
ty taky:-K:-K tvé recepty a fota jsou ozdobou TOPek, díky:-K:-K
P.S. a já dnes jen salát:-( zato s výborným vejcetem od Jarušky:-8:-D:yes:

Bibinka Bibinka

28. 8. 2012 10:54

Ani, to musí být dobrota, ale já hrašku a její chuť neznám a jak tak čtu stále a dokola i na jiných receptech, musí být dobrá a každý jí chválí-budu jí muset koupit;-) Ovšem 8.boda ti dávám hned:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zdravé řízky obalování v hrašce kuřecí řízek v hrašce farmářský řízek obalování řízků zdravý řízek řízek v hrašce farmářské řízky naložené kuřecí řízky kuřecí řízky jak obalit řízek zdravě kuřecí v hrašce řízky s hraškou maso obalené v hrašce zdravě kuřeci řízky kureci rizky zdrave kuřecí maso v hrašce haška na obalování kuřecí prsa v hrašce jak obalovat v hrašce

Suroviny: stehno kuřecí, kefír, zázvor čerstvý, koření grilovací, česnek, hraška, voda, hraška, semínka lněná, semínka sezamová, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v"Hrašce"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pBOy