Margot buchta II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 059 kJ / 5 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,60 g |
Tuky | 159,87 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 789,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2012 08:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 54 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: margot buchta hrníčková margot buchta top recepty margot buchta buchta margot hergot margot margot buchta z hladké mouky buchta hergot margot margot buchta bez vajec buchta z čokolády margot hrníčková buchta margot buchta margot na hrnky margot buchta hladká mouka výborná margot buchta hrníčková margot buchta margot buchta bez vejce margot buchta recept buchta z margot buchta s margot margot rezy margot buchta na hrnky
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, olej, šlehačka, čokoláda margot, ořechy
Margot buchta II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VOA
1 názor