Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na pomeranči

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

17. 10. 2012 18:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 971 kJ / 1 905 kcal
Bílkoviny206,20 g
Tuky57,12 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 453 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy136,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud budeme přiravovat v obyčejném hrnci, orestované maso podlijeme do 3/4 pomerančovou šťávou a dusíme do měkka,cca 90minut. 10minut před koncem přidáme kostičky citronátu a šťávu pod masem zredukujeme na námi požadovanou hustotu.

Máte-li rádi pikantní,navinulou chuť vyzkoušejte:-)

Já jsem podávala s"jemnými přílohovými noky"http://www.toprecepty.cz/recept/29704-jemnepriloho...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radulinka6 Radulinka6

27. 10. 2012 09:29

Moc pěkně vyfoceno,ukládám a vyzkouším.Jinak s tou kůrou bych strach neměla,protože dělám čínu(viz:moje recepty)s mandarinkovou kůrou a je výborná.Proto ti za inspiraci dávám 18 bodík.:-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 10. 2012 14:59

yanull:Janičko,nákupy obstarává manžel a raději se ho ani nebudu ptát,co děvčatům v masně slibuje;-):-D:-D
Ještě jednou všem děkuji:-KMoc jste mě svými fajn komentíky potěšili;-):yes:

Ivusa Ivusa

18. 10. 2012 12:41

:-Kmoc pěkné ...na pomerančích jsem ještě nic nevařila ,ale věřím ,že je to kulinářský zážitek.Bodík už letí.:yes::yes:

Bibinka Bibinka

18. 10. 2012 12:20

Aninko, moc pěkné, cosi jsem už na pomeranči dělala, ale kůru jsem pro její hořkost nedávala a bylo to dobré a navinulé, chutnalo nám to. Dávám ti 16.bodík:yes:

Dana61

18. 10. 2012 08:06

opravdu dobrota:yes::-D

suslajda suslajda

18. 10. 2012 06:55

Moc pěkné líčka jsem konečně sehnala tak uvidíme co z nich uvaříme :yes::yes:+15

rebeka rebeka

17. 10. 2012 22:30

Marsi Mesi::-8 nevím...:-8:-D:-D:-D sbírám odvahu.. já to ( pomernč, resp. jeho kúru ) kamsi dávala, a celé to bylo hořké:-//:no:

Marsi Mesi

17. 10. 2012 22:28

rebeka: tak na co čekáš děvucho?:-))

rebeka rebeka

17. 10. 2012 22:24

Marsi Mesi: nepokoušej:-8:-8 ještě mám jedny kraví tvářičky v mrazáku:-8:-D:-D;-)

Marsi Mesi

17. 10. 2012 22:22

Aničko: super receptík;-) kurňa, ale kde vzít ty líce?:-(
rebeka: neboj se pomeranče...dělám kachnu na pomerančích a je výborná, nic hořkého:-))
Aničko, máš bodíka:yes:

magdalenka magdalenka

17. 10. 2012 22:11

Anička, veľmi vydarené jedlo, nádherný popis, fotky...:yes:

yanull yanull

17. 10. 2012 20:55

Aničko:-K, moc by mne zajímalo, co těm řezníkům s ostatními slibujete, že líčka od nich dostanete:-O:-) To se to pak vaří a na topkách s těmi delikatesami "machruje", óó jéé, této nevyjímaje +12 :-p;-):-K:yes::-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

17. 10. 2012 20:43

Krásný, libový receptík Aničko;-):-p:yes:

Chambord

17. 10. 2012 20:31

Aničko, moc povedené. Na můj konzervativní pohled příliš exotické, ale dal bych si to hned a s radostí. Pěkně nafocené.

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 10. 2012 20:02

Děkuji za milé komentíky:-K:-K:-)
Rebečko,dělávám často různé kombinace masa a pomerančové šťávy(džusu)i s tou nastrouhanou kůrou,ale bez té bílé dužiny.Zatím nikdy nic nebylo"hozeno"do nahořklé chuti:-))Ale kůra se může vynechat;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na pomerančích hovězí líčka hovězí líčka v papiňáku líčka na pomerančích hovězí líčka recept hovězí maso na pomerančích hovězí líčka recepty recept na hovězí lička hovězí líčka na pomerančích hovězí na kari a pomerančích líčila hovězí líčka v papiňáku licka recept hovězí recept na líčka výborná hovězí licka recepty na hovězí líčka v papináku recept na hovězí na červeném víně s pomerancovou kurou hovězí líčka na pomerancove omacce čína z hovězích líček kureci maso s pomeranci je hořke

Suroviny: líčka hovězí, šťáva pomerančová, olej, zázvor čerstvý, kůra pomerančová, olej, šťáva pomerančová, citronáta, bujón zeleninový, sůl, pomeranče, bylinky zelené

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na pomeranči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AKKB