Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

26. 11. 2012 04:03

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie574 kJ / 137 kcal
Bílkoviny3,92 g
Tuky0,67 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2012 19:35

Máš to krásné:-p:yes::-K

aaadobromila

27. 11. 2012 11:56

magdalenka: Nechápu to prostě. Ani to, jak kdo rozpozná, kdo je tu vícekrát, ani to, proč to někdo dělá. Ani to, jak se tu často uvádí, že neregi je regi... prostě jednou jsem regi, tak se za svůj názor nestydím, ne? :-//

rebeka rebeka

27. 11. 2012 10:30

magdalenka::-D:-D "viacnickových":-D:-D:-D si najlepšia;-):yes::-D

magdalenka magdalenka

27. 11. 2012 10:12

aaadobromila: to sa musíš opýtať tých viacnickových...prečo ich to baví.

aaadobromila

26. 11. 2012 21:18

já se v těchto stránkách začínám nějak ztrácet... proč má proboha někdo zapotřebí tu fungovat po více nicky? a jak to ti ostatní vlasntě mohou vědět / tušit? asi už nic nechápu :-// je to tu vlastně ještě o receptech? :-! :-S :-?

ruzena ruzena

26. 11. 2012 20:29

doktorka .......veterinářka.....a kolik dalších nicků máš....je zpět:no::no::-//...Marketička....Ludánek......:no::no::no:

Iness Iness

26. 11. 2012 20:09

tejaja: Aby bylo o čem vést konverzaci;-):-D. Jinak by to bylo táááák nudné:-).

tejaja tejaja

26. 11. 2012 19:37

Margusticka: Že sa urobí preklep je normálne, ale keď ťa na to niekto upozorní, prečo to neopravíš v recepte, ale čakáš, kým to opraví niekto iný? :-O

monika17

26. 11. 2012 17:11

Co to zase je:-?

Pajaska Pajaska

26. 11. 2012 15:13

spagetka: Nevíš co počít se 4 pivky?:-)):-))1x na podlití a 3x po obědě,se rozděl,jsou tam 4 porce.;-):-))
Ty kulaté knedlíčky jsou prima.:yes:

Margusticka

26. 11. 2012 12:49

Pardon, to je překlep,ta 4ka patří k cibuli, 4malé nebo dvě velké pivo jen jedno bohatě stačí na podlévání, klidně obyčená desítka světlá,ale i černé by určitě šlo:-K

spagetka spagetka

26. 11. 2012 10:52

V surovinách je 4X pivo - co si pod tím představit? Jaké množství? A jaké pivo?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš s bramborovym knedlíkem vepřová panenka s knedlikem vepřový ocásek se zelím vepřové ocásky recept vepřový gulaš s knedlíkem vepřové ocásky pečené vepřové s bramborovým knedlíkem veprovy gulas z bramborovy knedlik veprovy gulas se zelim hospodsky zelí s knedliky veprove z bramborovym pyre ze zelí veprvy ocasek se zelim vepřové ocásky zeli hospodske sladkokysele zeli uzeny ocasek s bramborovymi knedliky veprove ocsasky se zelím veprovy ocasek s knedlikem a zelim veprova panenka se zelim a knedlik hospodske zeli s křenem

Suroviny: ocas vepřový, česnek, cibule, pivo světlé, knedlík bramborový, zelí

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VnxX