Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí bramboračka

Talíř horké polévky, provoněné majoránkou a česnekem a zahuštěné máslovou jíškou skvěle zahřeje zejména v chladných dnech. Do bramboračky, takové jakou vařily už naše babičky, neodmyslitelně patří také pořádná porce sušených hub.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

1. 12. 2012 12:58

Suroviny pro 7 porcí

7 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 432 kJ / 581 kcal
Bílkoviny17,43 g
Tuky1,87 g
Vláknina35,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy108,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 7. 2022 06:42

:-)<3:yes: u nás také hodně oblíbená :-K

magdalenka magdalenka

8. 11. 2013 19:45

spagetka: nič sa nestalo...:-))

spagetka spagetka

8. 11. 2013 19:38

magdalenka: ahááá, promiň, nedošlo mi to,o co ti šlo :-8:-8:-8;-);-)

magdalenka magdalenka

8. 11. 2013 19:35

spagetka:odpovedala som jej, prečo je vo zvyku osmažiť len cibuľu a mrkvu, nie všetku zeleninu.;-)

spagetka spagetka

8. 11. 2013 19:24

magdalenka: Majdi, zuzun se ptala na celer a petržel ;-);-);-):-D:-D

magdalenka magdalenka

8. 11. 2013 19:20

zuzun:cibuľa je chutnejšia osmažená, mrkva počas restovania na oleji "púšťa" farbu, pekne polievku zafarbí.;-)

spagetka spagetka

8. 11. 2013 19:16

zuzun: To je na každém kuchaři, jak mu to chutná, jak je naučený. Já osobně restuju veškerou zeleninu do polévek. někdo ale opravdu jen něco ;-);-);-)

zuzun

8. 11. 2013 19:13

proc se nesmazi celer a petrzel taky? otazka neznalce, sorry. Jinak polevecka zasluhuje bod, take jedna z mych nejoblibenejsich:yes:

vendys

13. 12. 2012 13:00

Jednoduchá a výborná :) Přidala jsem ještě trochu přes noc namočených fazolek ;-)

Jurgen.k Jurgen.k

2. 12. 2012 15:28

nofrona::-):-p:yes:

Jurgen.k Jurgen.k

2. 12. 2012 15:27

mariana.: Tak to slyším rád, proč ne k Vánočnímu stolu :-)

mariana.

2. 12. 2012 08:48

Tak tuhle mám v plánu dělat na Štědrý den.Nesnáším totiž rybí.Jen nevím,kde seženu ty houby;-(

nofrona

1. 12. 2012 20:31

:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 12. 2012 17:22

Chutné polévečka;-)Také ji máme rádi:-p:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

1. 12. 2012 16:45

Vypadá moc lákavě a určitě bude i dobrá:-p. Dělám jí dost podobně, i čenek nechám raději vařit, ten pak nedráždí tolik žlučník. Dávat česnek nakonec je asi lepší, ale co se dá dělat:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bramboračka s houbami recept bramboracka s houbami domácí bramoračka bramboracka domácí bramboračka s houbami domácí bramborová polévka domaci braboracka koreni do bramboračky braboracka bamboračka domácí brmboračka dobrá domácí bramboračka recepty na bramboracku domaci bramboračka s s houbami bramboračka s houbami top recepty sušené houby brmboračka brmboracka domaci pramboracka bramboračk domácí bamboračka

Suroviny: cibule, mrkev, celer, petržel, česnek, brambory, majoránka, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, houby sušené, voda, máslo, mouka

TopRecepty.cz

Domácí bramboračka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWkY