Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 69,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2015 15:30
30. 12. 2013 10:50
30. 12. 2013 02:49
Jedním z půvabů "číny" je, že z celkového času přípravy jídla je asi 80% potřeba na přípravu surovin a asi 20% času na vlastní tepelnou úpravu. Toto vaše jídlo by šlo, levou zadní, uvařit za 5 minut bez rizika, že z masa bude žvýkačka kterou budete dusit a dusit až do úplného udušení Jen by stačilo hodit nudličky (ťis) na rozpálený tuk (sádlo), chviličku (jen co změní barvu) restovat, pak přihodit vše ostatní (houby máčené, mrkev krájenou na drobnější kousky než další zelenina, já bych přidal ještě cibuli na 1/8) 2x, 3x prohodit zalít smetanou (když už musí být), prohřát pár vteřin a finíííto
Pozastavujete se nad zeleninou na velké kusy krájenou... Zkuste to někdy zkusit... Třeba zjistíte, že i zelenina když není na "máčku" má cosi dosebe
30. 12. 2013 00:17
29. 12. 2013 19:33
29. 12. 2013 19:30
29. 12. 2013 19:21
29. 12. 2013 19:17
29. 12. 2013 19:12
29. 12. 2013 19:00
Už dávno jste mohl ukázat, jak to má vypadat. Prosím, snažte se sám a pak teprve kritizujte..
29. 12. 2013 18:55
29. 12. 2013 15:40
Jak píšu níž chutnalo to i bez zeleniny. Ale s tou zeleninou dnes to bylo ještě lepší . Protože jsem už měla smíchanou rýži s masem, ještě jsem chvilku produsila a pak vsypala zmrazenou zeleninu na čínu a nechala ještě asi 5 - 6 minut, aby zelenina zůstala křupavoučká. Už jsem ničím nedochucovala, původní směs byla ochucená dobře a zeleninka dnes tam seděla jak třešnička na dortu
Přidávám tedy znova fotky, pokud se nelíběj, lze odstranit. jako poslední dám můj první pokus, ale bez zapomenuté zeleniny.
22. 12. 2013 15:54
Udělám znova, ale po vánocích, až nebudu v časovém presu
22. 12. 2013 15:47
22. 12. 2013 15:27
Rýži jsem dělala podle tohoto receptu:
http://www.toprecepty.cz/recept/36778-pakistanska-...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 17 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 4 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 40 minutami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 3 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: vepřová čína čína z vepřové plece recept na čínu z plecka vepřová plec čína čína z plecka vepřová čína kari recept na vepřovou čínu veprova čína recept cina na kari vepřové maso na kari se smetanou vepřová plec na cinu čína z vepřového plecka čina se smetanou čína vepřová vepřová plec na kari plecko na kari čína z plece vepřová plec na na kari čína z vepřové panenky veprova cina na kari
Suroviny: plecko vepřové, smetana, mléko, zelenina, bambusové výhonky, houby, mrkev, celer, petržel, koření kari, sůl, pepř, olej olivový, koření oregáno
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
22 názorů