Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 201 kJ / 1 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,99 g |
Tuky | 73,22 g |
Vláknina | 35,26 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,71 g |
Sacharidy | 225,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pecena omacka se hodi na jakykoliv druh testovin. Chutove je jina nez klasicky varena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2013 09:54
Nááádhera - ihned bych si nabídla
7. 1. 2013 21:02
Ty jsi ale šikovná recept precizní a určitě chuťově vychytaná dobrota
6. 1. 2013 18:14
suprový recept, omáčka se mi moc líbí. Jsi šikulka, foto luxus
6. 1. 2013 17:57
varilamyskakasicku: Teda Ty mi lichotis....tolik pochvaly si ani nezaslouzim....dekuji moc..i vsem ostatnim..
6. 1. 2013 17:53
pipre: Stale mobilem, fotak mam rozbity, chtela jsem si koupit novy, ale kdyz jsem zjistila, jake fotky dokaze mobil, tak jeste pockam..diky..
6. 1. 2013 14:06
já bych si pochutnala
6. 1. 2013 09:27
Výborný recept a krásné fotky Stále fotíš mobilem? Ptám se proto, že ses o tom jednou zmínila a já nemám takové fotky ani z foťáku
5. 1. 2013 23:41
Aishi, Ty jsi kouzelnice, fotečky jako ze žurnálu, ravioly jsou jak malované, vše je krásné, povedené, všichni řekli vše, recept je dokonalý, jak omáčka, tak ravioly, omáček tu máme tak krásných málo, Ty máš jednu z nej, raviol je tu málo, proto je to vážně povedené a smekám - dávám bodíka, dala bych Ti nejradši ale 100 bodů
5. 1. 2013 22:50
úchvatné všechno
5. 1. 2013 21:40
Úžasný recept, ukládám a boduji
5. 1. 2013 20:56
rozmarynaH: Dekuji prevelice..no vidis, a ja si vzdycky myslim, ze mi v popisu neco chybi, kontroluji, doplnuji a lamu si hlavu..to jsem cela ja
Vsem moc dekuji za zajem a komentare
Vsem moc dekuji za zajem a komentare
5. 1. 2013 20:30
U tebe se mi líbí ten důkladný popis, kde není naprostá pochybnost jak se má co dělat. Někdo napíše do ingrediencí 1 cibule a v postupu vaření o cibuli není ani zmínka. Takže pro tebe velká pochvala za pečlivost a preciznost, úžasné foto a dozajista i velmi dobré jídlo
5. 1. 2013 19:26
... no, to bude dobrá "mňamka"Omáčka jako lusk Křišťálové fotky
5. 1. 2013 18:57
Lákavá bašta
5. 1. 2013 18:56
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 19 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 25 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 53 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Italská kuchyně: Umíte připravit pravé italské těstoviny ravioli? Není to žádná věda
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: omacka na ravioli ravioli s houbami domácí ravioli napln do raviol příprava raviol ravioli recept domácí ravioli s houbami ravioly s houbami raviol testo ravioli testo na ravioli ravioli testo domaci ravioly recept na ravioli ravioli s hribky houbové raviolly omáčka na ravioli recept top ravioli ricottou a s houbovou omáčkou omacka raviolly ravioly z houbama
Suroviny: mouka hladká, vejce, vejce, olej olivový, sůl, voda, žampióny, pórek, sýr mozzarella, sůl, pepř, rajče, cibule, česnek, celer řapíkatý, fenykl, lusk paprikový, tymián, ocet balsamiko, olej olivový, sůl, rajče ve vlastní šťávě, olivy černé, kapary, bazalka čerstvá, cukr třtinový, sůl, pepř
Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnY5
19 názorů