Kotlety s mangoldem a sýrem typu Hermelín
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 599 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,60 g |
Tuky | 2,24 g |
Vláknina | 78,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 168,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pred podávaním odstránime špáratká.
Servírujeme s ryžou, kuskusom, zemiakovým pyré, alebo inou obľúbenou prílohou. Ja som dnes zvolila tarhoňu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2013 15:29
Pajaska:ďakujeeem!
15. 1. 2013 23:03
Mangold je super.V loni jsem nepěstovala a tak nemám.Vím,lze zaměnit se špenátem,ale mangoldík je opravdu prima,takže z jara zaseji ....Magdi,moc se ti to povedlo a ta tarhoňa,mňam.
15. 1. 2013 21:53
Jana Remkova: u nás frčí viac ako ryža, robím často.
15. 1. 2013 16:23
magdalenka: díky, mooc se mi líbí ty opečené korálky
15. 1. 2013 15:12
Jana Remkova: Správne si to pochopila...nech sa ti darí!
14. 1. 2013 14:29
magdalenka: Aha!!! Chápu to dobře, Magdi, že ji předem nevařím?? Děkuji moc!!
14. 1. 2013 10:45
Samé dobroty
14. 1. 2013 10:05
Jana Remkova:na oleji - mierna teplota - pomaly smažíš guličky tarhone (moje deti to volali "broky"), premiešavaš, aby sa nespálili. Pracuješ na platni - rozptyľovač plynu. Keď sa ti zdá farba v pohode, zaleješ vriacou vodou, asi na prst nad tarhoňou, osolíš, premiešaš a zakryješ. Už ďalej nemiešaš, aby nebola rozblemcaná, stiahneš teplotu. Keď sa ti zdá, že je voda vsiaknutá - ochutnáš, ak sa ti cestovina zdá tvrdá, ešte pridáš trochu vody (vždy vriacu!), teraz už môžeš premiešať. Nech sa ti darí!
Dzungi, dík.
Dzungi, dík.
13. 1. 2013 23:52
Magdi, to je parádička!!! Mohla bys mi prozradit, jak děláš tu tarhoňu, aby byla tak růžová? Já vím, že se to nějak snad smaží a tarhoňu zbožňujeme.
13. 1. 2013 23:31
Jenom vidím název a už vím, kdo vařil!
Magdalenko, krásný a jistě i chutný recept. Kdyby to šlo, dala bych bodík i za tarhoňu, takhle alespoň ten jeden.
Magdalenko, krásný a jistě i chutný recept. Kdyby to šlo, dala bych bodík i za tarhoňu, takhle alespoň ten jeden.
13. 1. 2013 20:22
Ďakujem všetkým za kladné reakcie.
Maris, mangold vykúka spod snehu...a láka...
Maris, mangold vykúka spod snehu...a láka...
13. 1. 2013 19:18
Jak je vidět - mangold mráz nespálí, krásné+ 10
13. 1. 2013 19:12
Opravdu rozkosne zatisi, bude to velka dobrota.
13. 1. 2013 19:12
Velmi pěkná prezentace jistě chutného jídla, ale na tarhoňu jsem ještě také nenarazila, ráda bych ji vyzkoušela +9. bod
13. 1. 2013 18:52
Jen žasnu nad tou nádherou+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 15 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 15 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 3 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 3 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 4 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 4 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kotlety s hermelínem kotlety s hermelín recept kotlety hermelín kotleta hermelin kotleta a hermelin kotleta s hermelín kotlaty a hermelín vykuk recepty
Suroviny: sýr, sůl, česnek, mangold, olej, voda, nať petrželová
Kotlety s mangoldem a sýrem typu Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kX9r
21 názorů