Zelná omáčka
Kysané zelí funguje jako přírodní probiotikum. Klobásky a sádlo svou bohatou chutí skvěle doprovodí lehké, křupavé a dietní čerstvé bílé zelí. Zkrátka – dokonalá kombinace zdraví a chuti!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 851 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,10 g |
Tuky | 2,51 g |
Vláknina | 21,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě bude chutná i " bílá " varianta bez papriky.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2016 01:08
28. 9. 2016 15:15
26. 7. 2015 00:09
26. 7. 2013 17:13
21. 7. 2013 00:40
21. 1. 2013 18:21
20. 1. 2013 21:18
20. 1. 2013 20:42
Andrejko, jasný, psát si může kdo chce a jak chce, ale segedin není s ypsilonem, promiň
20. 1. 2013 20:37
20. 1. 2013 20:26
18. 1. 2013 09:27
17. 1. 2013 22:39
17. 1. 2013 22:35
17. 1. 2013 20:09
17. 1. 2013 19:22
ale jistě, možné je všechno
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 5 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 5 minutami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 18 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 21 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 27 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 38 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 1 hodinou
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 1 hodinou
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 2 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Jak přidávat jíšku do polévky či omáčky? Máme 2 možnosti
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Další recepty
Tématické fráze: zelná omáčka zelná segedin z hlavkoveho zeli omáčka zelná segedínský guláš z hlávkového zelí zelna omáčka recept omacka ze zeli bílá zelná omáčka zelná om áčka receept na zelnou omačku hlávkové zelí omáčka omáčka se zelim nazev segedín z klobásy omačka segedin omáčka s bílého zelí bílá omacka ze zelí zelna bila omačka omáčka recept omacka z hlávkového zelí zeli omacka
Suroviny: zelí bílé, zelí kysané, klobása, brambory, smetana na vaření, cibule, česnek, kmín drcený, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, majoránka sušená, máslo, mouka hladká, vývar masový, sůl
Zelná omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJmy
24 názorů