Šmakoun à la Cordon bleu
Suroviny pro 2
2
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čistě vegetariánský pokrm :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2013 19:04
Velká pochvala jak za recept, tak za foto
18. 1. 2013 00:07
BILKOVAI:Ne Ivet, opravdu nemá šmakoun vlákno jako maso, jsou to slisované bílky, paní Bílková
17. 1. 2013 19:56
To je paráda Nenapadlo by mi plnit šmakoun Super nápad Šmakouna jsem dělala kdysi hodně dávno a mám pocit, že to nemělo vlákna, jako na fotce, ale je fakt, že už si to moc nepamatuju
17. 1. 2013 19:44
hosta: Díky za podporu
17. 1. 2013 19:33
mariana.:taky potvrzuji, mám v rodině vege a šmakoun je moc dobrá bílkovina - již na tom baleném plátku jsou vidět i ostré hrany a pravidelnost, jakou z masa nedocílíte. A fotky úžasné, je vidět, že fotil odborník
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období
17. 1. 2013 19:02
Perfektní.Když tak pročítám komentáře,tak musím potvrdit,že to šmakoun je.Mám ho na stole téměř každý den.
17. 1. 2013 18:59
Maczeta:Když to říkáš....já jen, že jsem šmakouna používala svého času docela často a vím, že má jemnější strukturu. Ale, když tvrdíš, že je tvoje...tak je jistě tvoje.
17. 1. 2013 18:52
super foto
17. 1. 2013 18:50
Iness: nerozumím tomu, proč bych měla zaměňovat kuřecí maso se šmakounem?? Z jakého důvodu bych to asi dělala?? Fotí to můj přítel zde odkaz na jeho fotky pro nedůvěřivce.. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.507259239...
17. 1. 2013 18:36
Fajn, můžete můj komentář vymazat.
17. 1. 2013 17:56
Skvele foto....smakouna jsem jeste neochutnala, ale vypada chutne..
17. 1. 2013 17:55
1974andrea:Já musím chtě nechtě souhlasit s Andreou. Na fotce také vidím maso (kuřecí) a ne šmakouna. A máš docela rozdíl mezi touhle fotkou a fotkou v prvním receptu. Je ta fotka jistě tvoje a je na ní určitě šmakoun?
17. 1. 2013 17:28
Giorgio: Rozhodně to uznávám :) Je to nějaké divné jelikož já recept nazvala Šmakoun ala Cordon bleu a když jsem se podívala na něj později měla sem to přepsané na Šmakoun à la Gordon bleu.. nevím jak je to možné
17. 1. 2013 16:57
Domníval jsem se, že jenom v slovenských restauracích nesprávně nazývají jídlo jako Gordon bleu. Ve skutečnosti a tedy správně je to Cordon bleu (modrá stuha), což je název nejuznávanější francouzské hotelové školy v Paříži, kde kdysi recept vznikl a podle školy ho tak nazvali. Škola má své pobočky po celém světě a taky v Praze.
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/
www.pragueculinaryacademy.com/academy.html
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/
www.pragueculinaryacademy.com/academy.html
17. 1. 2013 16:34
Máš to parádní!! Šmakouna znám a tohle je šmakoun. A navíc nápaditě připravený i vyfocený! Tak jako v akci
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 44 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co je to šmakoun gordon bleu top recepty gordon bleu recept jak se vypada kuřeci gordon šmakoun foto domácí šmakoun jak vynikl cordon bleu šmakoun recepty cordonbleu šmakoun akce kuřecí cordon v sezamove strouhance brambory giorgio dušený šmakoun recepty šmakoun recepty ze šmakouna dna a šmakoun co je to gordon bleu gordon blue prirodní smakoun ala cordon bleu v bramborach
Suroviny: šmakoun, salám sojový, sýr, vejce, mouka hladká, strouhanka, mléko, semínka sezamová, koření grilovací
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
20 názorů