Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)

Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou omáčkou. Jídlo podávejte s rýží, hranolky nebo nudlemi.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby marinování

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby marinování)

1. 12. 2008 12:36

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 488 kJ / 834 kcal
Bílkoviny68,03 g
Tuky52,26 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,50 g
Sacharidy20,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K zelenině můžete přidat i žampiony. V originálním receptu jsou místo dýňových semínek arašídy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

31. 8. 2016 17:40

gillan63: Hosta má pravdu ... já maso téměř nikdy nesolím (snad jen řízky ;-) ), pokud tam dávám dost koření a česnek. Tady je i sojová omáčka. U více mých "masových" receptů nenajdete sůl nebo najdete poznámku, že "solím" česnekem. Pokud máte potřebu více solit, klidně solte ... je to na vás :-p

gillan63 gillan63

27. 8. 2016 10:58

OK...vyzkouším ...díky hosta :-K

hosta hosta

27. 8. 2016 09:16

gillan63: sojová omáčka je slaná a po přidání dvou polévkových lžic to určitě stačí:-)

gillan63 gillan63

27. 8. 2016 08:31

Pouze otázka Paprika ... neberte to jako rejpání (chraňbůh), ale jsem začátečník tak se pouze ptám ...ani zmínka o soli ...v tomto receptu není opravdu potřeba sůl ? :-O

Paprika Paprika

8. 12. 2014 14:54

jankohrasko: :-)

jankohrasko

8. 12. 2014 14:07

tak to mi moc chutnalo ,příště dělám pro moji žravou rodinku z dvojnásobného množství.

tara23

6. 10. 2012 12:11

Právě jsme dojedli a ještě ted mlaskáme

Paprika Paprika

6. 3. 2012 18:51

Děkuji Stamare :-), jsem ráda, že chutnalo. ;-)

Stamare

6. 3. 2012 16:54

Měli jsme dnes na oběd a všichni jsme si chrochtali :-D ... mňamózní a famózní ;-).

libi

3. 7. 2011 07:10

Už vím co zítra na oběd,když maso naložím ještě dnes.Určitě by bylo dobré zaměnit vepřové za kuřecí a já osobně vynechám zelí,které nemám v "číně" ráda.Jinak to vypadá úžasně.

holky05

22. 2. 2011 12:01

:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 10. 2010 17:17

ČL = čajová lžička, PL =polévková lžíce;-)

blacinka blacinka

8. 10. 2010 17:09

Co je to ČL...?:-O .. Zní to dobře, určitě to vyzkouším:-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 10. 2010 17:06

taky pěkný receptík i fotka;-)+1:yes:

Petra

28. 6. 2010 00:00

Nejvíce se mi líbí ty brambu:no:rky...
Vepro-knedlo se delá s rýzi?

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso po čínsku vepřové po čínsku vepřové nudličky po čínsku vepřová játra po čínsku jaterní dieta recepty jaterní dieta jídelníček vepřová kýta po čínsku veprová po čínsku maso po čínsku jak dlouho vydrží naložené maso čína z vepřového nejlepší recept vepřová směs po čínsku vepřová plec po čínsku recepty na jaterní dietu kýta po čínsku vepřové nudličky čína grepová dieta vepřové plátky po čínsku recepty pro jaterní dietu dýně po čínsku

Suroviny: maso vepřové, olej olivový, zelí bílé hlávkové, paprika, pórek, cibule, česnek, semínka dýňová, omáčka sojová, olej olivový, česnek, koření kari, paprika sušená sladká, chilli, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6XE