Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložená kýta pro Janču Remkovou

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 12. 2008 18:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 924 kJ / 1 416 kcal
Bílkoviny159,24 g
Tuky59,28 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,27 g
Sůl2,97 g
Sacharidy49,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

4 porce plus jeden bonusový řízeček :o)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lusinda79

22. 1. 2009 11:44

Jani mám radost, že chutnalo a díky za přidání fotečky, máš to moc hezké.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2009 13:52

Lucinko, moc dobré!!:yes: Doufám, že jsi v pořádku a že se ti bude líbit fotečka, kterou jsem přidala a děkuji ti za recept.:-)

Paprika Paprika

4. 12. 2008 11:35

Lusindo, nebyla si v minulém životě vyslýchána inkvizicí v mučírně?

Lusinda79

3. 12. 2008 21:25

Právě to Tesco jediný můžu-nemají tam háky a není stísněný prostor.

Marta Marta

3. 12. 2008 21:24

o prášku jsem také nevěděla, to je úžasný trik - díky :yes:

Lusinda79

3. 12. 2008 21:24

Přiznávám, že ač ze starého rodu jihočeských řezníků a hospodských, mám fobii z masny.To si nedělám srandu, takže mi maso chodí kupovat muž nebo mamka.Já jen zadám instrukce.Je to fakt hanba, ale já tam mám stísněný pocit..no kdo nezažil-neví.

spagetka spagetka

3. 12. 2008 21:19

:-D:-D,jen ta představa...:-D, ale Lusindo, proto já nekupuju balíčkové maso (to už musí být fakt zle - ale pak si to riziko odnáším já) raději volím řeznictví klasické - počkej, teď přemýšlím nad Tescem ...ale tam u pultového masa máš právo na kontrolu. Já vím, že je to těžké, když je za tebou fronta ...,ale pokud máš už třeba stálé řeznictví, kde nejsi tak anonymní, tak je to o něčem jiném. A maso budeš jíst ty a ne lidi za tebou, ani ti na něj nepřidaj.;-)

Lusinda79

3. 12. 2008 21:11

Jenže právě to osvětlení v masně, o Tescu nebo balíčku raději ani nemluvím, to hodně zkresluje.Takže vidím možnost:"Pane řezníku, ukrojte mi na steak, a já se půjdu mrknout před krám.Fronta laskavě počká.":-D

spagetka spagetka

3. 12. 2008 21:06

Tak tady to vidím na vzpouru chuťových buněk. Ale je fakt, Jani, že roštěnec (nízký nebo vysoký) ze starého býka - no to radši podrážku z adidasek Ale zas právě u roštěnek je fantastický fígl - z mladého kusu totiž to poznáš jednak barvou - je jasná, zářivá, nesmí být ani malinko zakalená nebo do šeda, - a jednak, když to zmáčkneš tak necítíš prakticky žádný odpor. Jo pokud kupuješ porcovaný, tak bacha na nakrájení. Tam může být i z mimina býka a pokud není přes vlákno, tak ....atd ;-)

Lusinda79

3. 12. 2008 21:00

...tady Jani vidíš ty chuťové asociace.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 20:59

Lucko, no jo, býka, roštěnka taky není moje silná stránka, ale prý to musí být hlavně mladý roštěnec. Ale, koukám, jak jsme od kýty přešly k hovězímu!:-D:-))

spagetka spagetka

3. 12. 2008 20:54

tak tohle s tím práškem jsem neznala, ale určitě to musí fungovat, a recept je jedlý i bez něj ;-).Zkusím to se vším:-p:yes:

Lusinda79

3. 12. 2008 19:20

Já se zajímala jak na steaky-dostala jsem přednášku jak koupit odleželé maso z argentinského býka odrudy Angus...i když nejsem socka tak na tohle bych potřebovala ještě jednoho manžela, který by ovšem u nás nejedl, a pouze z dobroty svého srdce mi odevzdával výplatu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 19:17

Trik s prdopečem znám, bylo mi to doporučeno právě kvůli kýty!;-)

Lusinda79

3. 12. 2008 18:54

Z Orlové do Brna to máš daleko-tož su v klidu;-):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí kýta recept naložené vepřové maso naložená vepřová kýta naložené jehněčí naložená vepřová panenka naložené jehněčí maso naložení vepřového masa vepřová kýta naložena naložená panenka jehněčí kýta recepty naložené vepřové jak naložit vepřovou panenku naložení jehněčího nalozeni veprove kyty jak naložit kýtu jehněčí maso naložení naložení jehněčího masa vepřová panenka naložená jak naložit vepřovou kýtu argentinský býk

Suroviny: kýta vepřová, vejce, hořčice, vegeta, pivo světlé, pepř mletý, mouka hladká, prášek do pečiva, česnek, olej

TopRecepty.cz

Naložená kýta pro Janču Remkovou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYNj