Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané mleté maso se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 12. 2008 18:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 236 kJ / 2 685 kcal
Bílkoviny179,93 g
Tuky163,57 g
Vláknina20,21 g
Cholesterol 787 mg
Sodík 3,16 g
Sůl7,61 g
Sacharidy115,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory jsem jen odhadla, musí jen zakrýt plochu masa - takže mi i brambor zbyl. S tou mrkví také jen odhadem, aby to nebylo moc sladké.Plátky sýra - použila jsem kromě eidamu i sýr s bílou plísní typu hermelín, ale název mi unikl - zjistím. Manžel si to ještě přiostřil ostrým kečupem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Daniella O. Daniella O.

25. 11. 2010 19:13

Vypada to senzacne, skoda, ze dnes bude krocan;-(, to zase budeme jist nejmene 3 dny, ale potom tuhle dobrotu urcite udelam+ stastna 7micka:-K

spagetka spagetka

25. 11. 2010 17:09

Moni, nebudeš litovat, díky ;-):-p:yes:

monikaK

25. 11. 2010 15:29

;-)Vypadá to naprosto skvěle!Už mám uloženo

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 8. 2009 20:06

No, zrovna hledám něco na zítra..:-p:yes:

Jana Pá

8. 12. 2008 19:07

Ježíšku, já jsem také ráda, že už máme něco masitého :-já už přibrala jen ze čtení těch sladkých a dobrých receptů,:-)) jak říká Lusinda hurá - maso :yes:

Lusinda79

8. 12. 2008 19:00

To ten tvůj je dobrý-akorát mám mám zbytek brokolice, tak přihodím.Dávám 1 a doufám, že mi sarančata něco nechají..já už točím teplé obědy i večeře;-)

spagetka spagetka

8. 12. 2008 18:58

Dobrý nápad Lusi:yes:

Lusinda79

8. 12. 2008 18:55

Já to prubnu.Akorát mrkev nahrubo nastrouhám a lehce orestuju s masem.

spagetka spagetka

8. 12. 2008 18:44

Jani, ono je to o troubě ;-), jak víš, každá peče jinak achce to vlastnáí zkušenosti. Já vím, že oproti některým předpisům musím přidat nebo ubrat. Tady mi to vyšlo takto - na 200, pak na 180 a pak vypnout úplně - jak píšu. Já hodně používám to, že v závěru troubu úlně vypnu. Ale to je tahle moje trouba, jiná to třeba udělá jinak. ;-) Ten květák amrkev je tam právě to dobré, ale záleží na tvém jazýčku :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 12. 2008 18:39

No, Ladi, nevypadá to vůbec špatně,akorát, ten horkovzduch jsi používala celou dobu pečení? Já tak nedávno dělala sekanou a málem jsme byli bez oběda. Povrch skoro spálený, uvnitř syrové a taky jsem dala troubu asi tak na 160-170 stupňů a předehřála na plný výkon. Moc se mi tam líbí kombinace kopr a smetana. Já osobně bych se obešla bez toho květáku a mrkve.To už se mi zdá hodně překombinované. Rozhodně vyzkouším, zatím dávám do oblíbených!:yes:

Lusinda79

8. 12. 2008 18:05

Huráááá-konečně po všem sladkém MASO!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené mleté maso se zeleninou zapečené mleté maso zapečené mleté maso s těstovinami zápékané maso mleté maso recepty do trouby mleté maso recepty mleté maso zapečené s těstovinami zapekane brambory s mletym masem brokolice s mletým masem zapecene maso se zeleninou mleté maso zapečené karbanátky z mletého masa se zeleninou mleté maso zapečené se zeleninou zapékané brambory s masem recept na zapečené maso se zeleninou recepty zapečené mleté maso zapečené mleté maso s brokolicí recepty z mletého masa mlete maso recept zapekana masa

Suroviny: maso mleté, květák, mrkev, pórek, brambory, cibule, česnek, sýr plátkový, smetana sladká, protlak rajčatový, vejce, paprika čerstvá červená, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zapékané mleté maso se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wNZ