Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety s kuřecím masem a la lečo

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2013 22:01

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 207 kJ / 767 kcal
Bílkoviny107,80 g
Tuky13,06 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 479 mg
Sodík 798 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy50,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nevěděla jsem co dnes uvařit k večeři, tak jsem improvizovala :-)

Moc nám to chutnalo. Nemám fotečku, protože přidat sem tento recept mě napadlo až teď.

Pokud tu již podobný recept je, tak se omlouvám, ale asi špatně hledám :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iwakk Iwakk

4. 5. 2013 17:08

Irule:Těší mě další spokojený strávník :yes::-) a děkuji za fotečku. :-K

Irule Irule

4. 5. 2013 16:04

opět jsme si pochutnali :-p, děkuji za recept :yes:, dovolila jsem si přidat foto :-8:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2013 13:45

Iwakk:Já už vařím dost dlouho na to, abych si poradila. Taky někdy vařím něco, co si sama vymyslím a je na každém z nás, co si tam přidáme, čím dochutíme. Kdyby to byl recept na nějakou panenku, nebo jinak upravené maso, neřekla bych ani slovo. Neumím si ale opravdu přestavit vůbec nikoho, kdo by nezvládl tyhle špagety. Soudím podle toho, že ve své době můj 10 letý syn uvařil pro svou 7 letou sestru tahle jídla s přehledem a nepamatuji se, že bych ho to musela nějak učit.

Iwakk Iwakk

9. 2. 2013 13:15

Jana Remkova:Díky za obhajobu, ale na jednu stranu má Maruška trochu pravdu, je pravdou, že jsem to tam nenapsala, ale zase na druhou stranu jsem nečekala, že by to někdo nepochopil :-)

Maruška: Zapomněla jsem, že jsou mezi námi tací, kteří se musí držet postupu, já dle postupu ani někdy nevařím, stačí mi suroviny, ale chápu, že když to někdo chce udělat přesně podle postupu, tak by to tam být mělo.

Pro ostatní: recept upravím, aby to bylo naprosto srozumitelné ;-)

Maruška

9. 2. 2013 12:43

Není lepší, aby autorka receptu postup přípravy opravila, než obhajovat špatně napsaný recept? ;-) Veřejně psané recepty mají být napsané tak, že se podle receptu dá vařit. To víte, že každý nějak uvaří, ale podle sebe. Já upozorňuji na chybu v postupu!!! Čtete větu po větě a zjistíte,že postup je neúplný.;-) Neni lepší, aby autor recept upravil, než obhajovat to, co se obhájit nedá? :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2013 23:56

Maruška: Já jsem to nějak pochopila. Podusila jsem rajčata, papriku, přidala maso a cibuli, malinko podlila, přidala protlak, kečup, oregáno, bazalku, zase tak strašně nezáleží, v jakém slovosledu.;-)

Maruška

8. 2. 2013 22:45

Iwakk, tvůj postup je nesrozumitelně napsaný.:no::no::no: V surovinách máš uvedené 2 rajčata, 1 menší papriku, ale v postupu se o nich vůbec nezmiňuješ. :-8 Jenom jediná věta = "Mezi tím, než se mi zelenina podusí, dám si vařit špagety". Jenomže podle postupu se ti zelenina nedusí. ;-) Na jedné cibulce se ti dusí kuřecí maso a pak nakrájíš druhou cibulku, kterou smažíš. To smažíš v druhém kastrolu, nebo druhou cibuli přidáš k masu? A kam přijdou rajčata a paprika? Kdybych se držela tvého postupu, tak mi rajčata a paprika zůstanou. :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2013 13:43

Iwakk: U nás se těstoviny-potažmo špagety nikdy moc nevařily. Ale vrátili jsme se v létě z Egypta a tam mému příteli strašně zachutnaly a tak mu je dělám na všechny způsoby a dám si většinou s ním;-). Chutě se mění;-)

Iwakk Iwakk

8. 2. 2013 13:39

Jana Remkova:Janičko, děkuji za fotku, konečně není recept tak sám :yes:
Jsem ráda, že chutnalo, někdy se improvizace tak nějak povede :-)) :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2013 13:33

Ivet, potřebovala jsem něco rychlého a tak jsem pátrala:-D a našla tyhle špagety. Problém byl ten, že jsem měla vytažené-(nevím vlastně proč):-O:-D jen jedno kuřecí stehno a tak jsem ho vykostila a toho masa tam moc není:-8. Nicméně, opravdu to bylo skvělé;-), pochutnali jsme si. Takže ti přidávám bod a fotečky;-)

Iwakk Iwakk

3. 2. 2013 11:31

Ivana79: Dala jsem ho tam pro lepší chuť a pro zahuštění, abych tam nemusela dávat spoustu mouky :-)
Jsem zvyklá dělat často špagety, přítel je má rád, takže při první příležitosti fotku dám, ale pokud bude někdo rychlejší, za fotku budu ráda i od jiných ;-)

Ivana79 Ivana79

3. 2. 2013 11:04

Takúto omáčku robievam,ale bez vajca.Neviem akú tam má úlohu,či na zahustenie,ale vyskúšam to:-)Vyzerá to zaujímavo;-),škoda že bez fotky..

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: lečo s masem kuřecí maso s lečem spagety s kuřecím masem omačka z leča lečo s kuřecim omacka na spagety z leca lecoskurecimmasem zeleninové lečo s kuřecím masem kuřecí lečo leco recept těstoviny s kuřecím masem a lečem lečo recept na špagety s kuřecím masem špagety lečo lečo na špagety kuřecí maso se špagetami omáčka na špagety s kuřecím masem vařit lečo omacka leco omacka na spageta z leca

Suroviny: rajče, paprika čerstvá červená, cibule, olej, protlak rajčatový, vejce, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, bazalka čerstvá, koření oregáno, voda, maso kuřecí, škrob kukuřičný, kečup ostrý, sýr nastrouhaný, těstoviny špagety

TopRecepty.cz

Špagety s kuřecím masem a la lečo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LBD4